Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - Dobré autoservisy v Chorvatsku

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Rozbilo se Vám někomu auto v Chorvatsku? Podělte se s ostatními v jakém autoservisu jste byli spokojeni a připiště případně i kontakt, ať víme i my ostatní, kam se obrátit v případě nějaké poruchy.
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:7.7.2010 11:05
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Mna hlavne zaujímaju servisi Renault.....Dík
 Autor:kris
(neregistrovaný)
 Datum:7.7.2010 11:13
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
když jsme jeli zpáteční cestu z dovolené...zůstali jsme na dálnici( na benzině),baterie kaput,koupili jsme proto na benzínce novou a vyrazili jsme dále k domovu....po asi 50 km se závada projevovala opět a tentokrát bylo jasné že je to dobíjení,stáli jsme na další benzínce a přemýšleli co dál....když v tom přijel sám od sebe frajer s odtahovkou a že nám to odtáhne do jeho servisu že je to asi 35km daleko (Sinj)a že za odtah 100kn...no a tak po menším rozhodování jsme teda kývli že jo a naložili jsme auto na odtahovku a vyrazili k opravně,byl to trochu krok do neznáma ale na vybranou jsme neměli.když jsme dorazili k opravně už tam čekali jiní "chudáci" co čekali až jim opraví auto,náhodou také češi,tak jsme se s nimi dali do řeči a ti nám mimo jiné poradili at odvoz neplatíme ale at zavoláme na pojištovnu u které máme povinné ručení (kooperativa) a at jim to oznámíme protože máme nárok na 50km odtah zdarma,to byla dobrá zpráva,že aspoň na odtahu jsme něco "ušetřili".po asi 4 hodinách čekání nám konečně auto opravili.A ted pozor,banální výměna uhlíků na Škoda Fabia nás stála v přepočtu 6000,- v tu chvíli jsme byli pěkně zaskočený ale nakonec jsme byli rádi že je auto pojízdné a že jedeme domu....opravna se jmenuje KARAMBA a sídlí ve městě SINJ....a ti češi které jsme tam potkali dopadli mnohem hůř...po té co jim rozebrali motor se po mnohahodinovém čekání dozvěděli že jim to hned neopravý a jestli chtěj,můžou si to opavit sami v jejich dílně...
 Autor:mendar
(neregistrovaný)
 Datum:9.7.2010 21:01
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
To Mendar: Váš příspěvek nám připomíná stejnou situaci, kterou jsme si zažili v servisu na Pagu-Novalja.Skoro stejný problém jako vy, oprava, jednotná cena 200E, reklamace, oprava, doporučen odjezd domů na den, nikoliv na noc,aby se nevyužívala více elektrika.Dojeli jsme od ostrova 120km a dojeli jsme.Auto už jsme nenastartovali.NIkde žádná pomoc,skončili jsme pod horama za Brinje.Odtah do CZ-dojel kolega po 17hodinovém čekání, doma oprava za 1500Kč.Doma zjištěno, že v HR mechoš jen sletoval kablíky na altíku, nic víc, čímž bylo jasné, že to nevydrží...V tu chvíli bych vraždil.Nechal jsem přes strýce vyřídit do servisu na PAG velký :-( pozdrav se slušným vzkazem.
Jinak dobrý servis: ČOVIČ, Tučepi, Makarská riviéra
 Autor:Kingdave
(neregistrovaný)
 Datum:9.7.2010 22:15
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Včera jsme se vrátili. Byli jsem ubytovaní v Tučepi a po příjezdu zjistili, že jedno kolo máme prázdné.Manžel dal
zatím rezervu. Domácí řekl, že nejbližší pneu servis je v Makarské, když pojedem od Tučepi, tak hned za benzínkou na kraji Makarské při hlavní silnici, po pravé straně. Servis jsme našli, automechanik měl zrovna na zvedáku auto nějakého kamoše-domorodce . Když jsme přijeli, viděl hned co a jak a hned bez řečí se dal do práce. Trvalo to asi 15 minut, řekl, že defekt ne, ale špatný ventil, který nám vyměnil. Chtěl 100 kuna.My byli spokojení. Domácí pravila, se smíchem, že mistrovi se dobře vydělávají peníze, ale to se nic nedá dělat, hlavně když bylo opraveno a hlavně že pak už bylo vše v pořádku.
 Autor:Doubravka
(neregistrovaný)
 Datum:10.7.2010 21:24
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
čerstvá a velmi špatná zkušenost se značkovým servisem Fiat na okraji Zadaru /název si nepamatuji/.Výměna klínového řemene - 14 000Kč. Špatný vtip? Ne, skutečnost. Museli prý měnit nějaké kladky,které byly na opravě to nejdražší. Hodně arogantní jednání, neochota, práce jim trvala 3 hodiny.Aspoň že odtah do tohto fujservisu nám hradila pojišťovna./cca 12 km stálo 460 KN/. A závěr:auto nám asi po ujetí 50 km začalo rachotit, ujeli jsme ještě asi 70 km a auto kaput. Odtah do ČR na vlastní náklady - cena aniseneptejte.Odborníci v ČR nám řekli, že s největší pravděpodobností udělali soudruzi z Chorvatska někde chybu a ať servis zažalujem.Proto má rada - rozmyslete se, jestli má vůbec cenu nechat auto spravit několikanásobně dráž než u nás a riskovat, že stejně nakonec nedojedu a budu muset tak i tak zaplatit odtah do ČR.Je mi jasné, že náš případ je vyjímka a většina řidičů dojede po drahé opravě domů, ale jak je vidět -možné je všechno. Tak šťastnou cestu všem - opravdu nikomu nepřeji to dlouhé čekání na odtahovku, nevyspání, nervy, nasrání....
 Autor:Martin
(neregistrovaný)
 Datum:21.7.2010 11:51
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
ahoj,navazuji na váš článek,a o vraždění po opravách u našich
pseudopřátel z chorvatska vam napíšu,byť se to přímo mně netýkalo.Moje dcera se dvěma dětmi a manželem jeli po dálnici do Zadaru a auto přestalo fungovat(octavia II 50 ooo km).Na dálnici je to složité a tak vystoupili za svodidla a než zavolali asist.službu kde se vzala tu se vzala odtahovka.Když stojíte ve vedru s dvouapůlletým dítětem na dálnici a autu moc nehovíte ,tak jste lehce manipulovatelnej.odtah do Zadaru 160km 300e,Taxík do baškavody 250e.Vservisu v Zadaru jako na potvoru v půl čtvrtý už nikdo nepracuje,takže se museli nechat odvézt taxárem.Auto spravili za tři dni a výměna regulátoru na altíku a baterie 300e.Když zeť s autem ze Zadaru odjížděl,tak zjistil že nefunguje klimoška.Po příjezdu do Prahy jsem auto kontroloval a zjistil jsem,že naši přátelé chorvati (které statečně dotuje milion čechů ročně)vyměnili klimakompresor za starej a ještě se ani neunavovali dotažením šroubů,takže se jeden dotýkal řemenice a drhnul o ni.(asi chystali kšeft na zpáteční cestu)takže byla klika že dojeli domů.Jinak to byl servis audi vw v Zadaru.Já už k těm zločincům nikdy nepojedu a nikdo z mojí rodiny také ne.Jsou to arogantní hovada který zajímá jen jak někoho okrást.
 Autor:Michal
(neregistrovaný - IP: 88.103.41.***)
 Datum:1.9.2014 16:01
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
tak Michale, podobnou zkušenost s tou odtahovkou máme z ČR -konkrétně na R10 asi 5 km před Prahou. Je to už dost let,měli jsme poruchu na karburátoru, museli jsme zastavit a snad během minuty se najednou objevil chlápek s mobilem, jestli nepotřebujeme pomoc, že nám zavolá odtahovku. Souhlasili jsme, protože nám nic jiného nezbývalo.Během čekání se ale u nás zastavil manželův kamarád, který jel stejným směrem a domluvili se, že nás odtáhne. Odvolali jsme tedy odtahovku a odjeli. Jenomže stejně nám po čase přišel účet na cca 1000 Kč,ačkoli se žádný odtah nekonal, prý už byli na cestě, a i za výjezd se platí.To bych ještě jakž takž pochopila, ale dodnes mi vrtá hlavou, kde se tam ten chlápek tak rychle objevil.Nejspíš také naháněč.
 Autor:babča
(neregistrovaný - IP: 78.136.139.***)
 Datum:2.9.2014 19:16
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
my sme za výmenu uhlíka zaplatili 400 kuna ale čakali sme na auto od rána od 8,00 do 16,00
 Autor:viva
(neregistrovaný)
 Datum:21.7.2010 16:42
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Přeji hezký den a rád se podělím o moji zkušenost. V sobotu tj. 29.7. 2017 jsme se s manželkou vraceli z dovolené a cca 2 hod. za Zadarem nám odešel kompresor od klimatizace a kladka přetrhla řemen. Tedy bez dobíjení. V okamžiku byli u nás a že zavolají odtah, který je zdarma (ukázal jsem pojištění). Opět za cca 5 minut přijel odtahový vůz a že nás odtáhne do autoservisu SENJ a opět, že to bude zdarma. Volal jsem na asistenční službu Kooperativy a bylo mi hlavně sděleno, že oprava není v ceně pojištění ale o odtahu žádná informace. Po příjezdu do servisu jsme cca 1,5 hod. čekali a pak nám tam dal kratší řemen, který byl instalován mimo hřídel kompresoru klimatizace. Práce cca 5 minut. Přišlo na placení. Odtah 1700 kun a práce s materiálem 500 kun. Celková cena 2200 kun a nebyla s ním žádná řeč. Měli jsme u sebe cca 5000 Kč a ukecal jsem ho, že je to záloha a nedal mi ani potvrzení, že peníze přijal. Sice jsme dojeli ale nevím, zda mu těch zbývajících 800 kun poslat. Jedná se o vučna služba a renta car KARAMBA. Sarvis je v SENJI. Odtahovka i servis je jedna organizace. Doufám a nikomu nepřeji aby tyto služby museli použít.
 Autor:Zdeněk
(neregistrovaný - IP: 158.194.50.***)
 Datum:31.7.2017 11:25
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
To je sakra smůla. Měli jste alespoň štěstí v neštěstí, že jste se relativně rychle s tím vypořádali a mohli jste dojet domů. Místním opravářům už bych nic neposílal, stejně jsou to vydřiduši.
Jsem také pojištěn u Koop. Zajímalo by mne, jak se o vás postarala pojišťovna, které jistě platíte nemalé peníze a když jste v nouzi, tak co pro vás udělala...
 Autor:Tomáš Říha
 Datum:31.7.2017 14:34
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Zdravím, moje zkušenost.
Ostrov Krk
Servis Autocentar v městě Krk, květen 2017,
Odtah 10 km á 244,- KN
Práce automechanika 208,- KN
Počítačová diagnostika 80,- KN
Zákazníkovi vystaví účet, kdo potřebuje tak fakturu jež je bez DPH, DPH se doplatí v čr dle systému Reverse charge, tj přenesená daňová povinnost na druhou stranu.
Opravoval se zámek zapalování.
Servis mohu doporučit, oprava zpravidla do 1 dne, pokud nemají součásti na skladě, tak do 2 dnů.
 Autor:Iva Mrakovčičová
 Datum:31.7.2017 21:43
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
mam forda a riesim to tak ze si pred cestou vytlacim zoznam autorizovanych, resp. zmluvnych servisov aj s kontaktmi na nich.
 Autor:peter
(neregistrovaný)
 Datum:9.7.2010 23:29
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
...a este by som chcel dodat, ze na HR dialniciach funguju tzv. zlty anjely. Telefon: 1987, pozri aj www.hak.hr
 Autor:peter
(neregistrovaný)
 Datum:9.7.2010 23:33
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
ahoj,dnes jsme se vrátili,kleklo nám auto,taky ford,přímo na Lučku,odtah HAK,do značkového fordu v záhřebu,při pátku odpoledne se na nás vys......v soukromém se podívali a bylo jasno,odtah domů ...užasný zážitek,už si chystám dopis do fordu,pěkně od plic...
 Autor:michal
(neregistrovaný)
 Datum:14.8.2010 22:45
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
nevím jak v Chorvatsku ale v Rakousku servis neskutečně drahej tak na to lidi pamatujte jezdíte přes Rakousko ma zkušenost z letošní dovolené oprava turba v Rakousku 57 000 kč , doma třetinová cena.Všem krásnou dovolenou a hlavně bezporuchovou jízdu
 Autor:miki
(neregistrovaný)
 Datum:10.7.2010 21:18
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
servis v Omiši oproti kempu Galeb nie zlý, ale nemá parkovisko, robí strašne pomaly.
Veľmi dobrý servis aj s odťahovou službou v Baška vode Autoservis Mobil, Jure Topić. Mechanik hovorí nemecky, jeho žena česky. Robí kvalitne, rýchlo a každý bol spokojný. Cez sezónu robí od pondelka do nedele. Mám aj kontakt ak má niekto záujem.
 Autor:viva
(neregistrovaný)
 Datum:21.7.2010 16:39
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Kontakt do te Basky by se hodil. Dik
 Autor:shubeny
(neregistrovaný)
 Datum:21.7.2010 19:30
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
trochu som "googlil" a našiel som toto:

http://www.totalsplit.com/?upit=1115&str=1&pretrag...

tak hádam to niekomu pomože.
 Autor:peter
(neregistrovaný)
 Datum:22.7.2010 13:27
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Dobrý den, prosím kontakt na tento servis. Pojedeme do Bašky, tak se rada a kontakt pro jistotu hodí.
 Autor:Hlavča
(neregistrovaný - IP: 93.99.51.***)
 Datum:17.7.2011 20:30
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Zdravim, mam zkusenost se servisem Jure Topic v Basce - zkusenost dobra, odbaveni celkem rychle. Na Opelu Zafira B 1.8 benzin se mi rozsvitila kontrolka servis motoru - za 10 eur mi vymazali pres diagnostiku chybu a autu jinak nic nebylo nastesti. Kontrolka zhasla. Preju malo poruch na cestach!
 Autor:Tomas Marny
(neregistrovaný - IP: 88.207.28.***)
 Datum:1.9.2017 07:32
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Nám kleklo auto naštěstí ještě v Rakousku, někde před Slovinskem. Po domluvě s pojišťovnou odtah zpět do ČR (platí pojišťovna, možná že by to stačilo i na odtah z CHorvatska), oprava a na druhý pokus a celá dovolená už OK.
Při poruše první co doporučuji, je kontaktovat pojišťovnu a zjistit jaké jsou možnosti v rámci asistenčních služeb pojišťění.
 Autor:Karel
(neregistrovaný)
 Datum:14.8.2010 23:01
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Ten odtah byl v rámci asistenčky v povinném ručení nebo havarijko. Díky.
 Autor:ostravak
(neregistrovaný)
 Datum:15.8.2010 10:31
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
ČOVIČ - Autoservis ŠKODA, při vjezdu to TUČEP po levé straně.Pan Čovič mluví česky, pracují od PO-SO.
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:15.8.2010 12:02
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
havarijko
 Autor:Karel
(neregistrovaný)
 Datum:16.8.2010 15:13
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Zkušenost z 15.8.2011: Po odjezdu z NP Krka jsem zjistil, že nefunguje u Škoda Octavia klima a dobíjení. Doptal jsem se na značkový servis v Šibeniku, slíbili, že to bude druhý den (út), nebylo, slíbili že to bude ve středu 15:00, kupodivu bylo. Ceny vyšší než u nás, ale srovnatelné. Problém byl v napínací kladce, spadl klínový řemen a kladka se musela vyměnit. Cena práce: 486 KN, cena dílů 542 KN.
Celkem jsem na rozdíl od dalších dvou Čechů (1. vadné turbo 1500 Eur, 2. rozvody) dopadl dobře.
www.ac-sibenik.hr
 Autor:Zdeněk Žamboch
(neregistrovaný - IP: 213.29.17.***)
 Datum:18.8.2011 13:11
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Tučepy ČOVIČ Škoda. Odišla mi baterka. Chcel som nielen vymeniť, ale aj premerať nabíjanie. Doniesli dva prístroje, merali len napätie, každý ukazoval iný údaj. Jeden 16,2 druhý 13 V. Ani jeden teda dobre. Šéf doviezol novú baterku s výmenou za 500 Kuna. Za to na pumpách mali len baterky (bez montáže). Od značkového servisu by som očakával profesionálnejšiu prácu. Priestor pod baterkou nevyčistili, kontakty ani na požiadanie neočistili (načo, je to novo auto), baterka bola asi nejaká dlho skladovaná bez dobíjania. Naštartovala síce motor, ale prvé štyri hodiny smrdela aj v aute, tak silno vrela, alternátor ju dobíjal plným prúdom a to jej životnosti neprospelo. Po výmene si nerobili ťažkú hlavu s nastavením displaya prístrojovky, ani ovládania okien. Domov som ale prišiel.
 Autor:Jardo
(neregistrovaný - IP: 85.135.147.***)
 Datum:18.8.2011 23:19
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Dojeli jsme do Chorvatska Fiatem Bravo přes Bosnu - Mostar, tj. přejezd v Metkoviči a začalo svítit vstřikování. Ono to teda trochu pozlobilo už po cestě, ale tady to začalo vynechávat....2 válce.....a nechtělo to naskočit. No odtah jsem si nechtěl připusit, tak jsme se rozhodli dojet, naštěstí motor po chvíli naskočil v plné síle a do apatmánu jsme dojeli. Byl čas týden sehnat opravu. Nejdřív jsem volal osobnímu servismanovi co dělat, poradil najít neznačkový servis s diagnostikou. No při hledání servisu jsem vycházel z této stránky a prvně navštívil Čoviče v Tučepech. Ten nemá přístroj na Fiata tak nás poslal dál do Makarske prý 1km po pravé straně. Tam je další servis ale také nemá diagnostiku. Za křižovatkou je další servis a to je Prvá Brzina http://www.4gume.com/prodaja/vulkanizeri/1174/. Tam nás neposlali do pr.. jako ti před tím, ale aspoň to zkusili. Po chvíli zjistili, že nemají redukci na připojení...solidní 2 mladí borci. Pak jsme se chvíli dohadovali co to dělá, málem mě poslali domů, žte to je senzor a vlastně to nic není. Kdytž jsem se tam vrátil po druhé, začali selským rozumem testovat vstřikování a nakonec odhalili závadu na bobine = indukční cívka zapalování. Borec zatelefonoval a zařídíl to za 600KN (cena na netu = 1740,- Kč)+ 1OOKN práce , dovoz ze Zagrebu. Druhý den ráno mě poslal sms, že je to na místě, výměna byla v pohodě, 3 šrouby a konektor vypojit a zapojit. Vyzdvihuji hlavně ochotu pomoct a docela dobrý kluky.
 Autor:Honza
(neregistrovaný - IP: 85.71.59.***)
 Datum:2.9.2012 22:05
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Tučepi auto Čovič. Pan mluví česky. Měnil jsem tam brzdové destičky. Můžu jenom doporučit. Je i na Facebooku https://m.facebook.com/autoserviscovic/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.cz%2F
 Autor:Zdeněk
(neregistrovaný - IP: 93.89.107.***)
 Datum:20.4.2016 19:28
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
..súkromný servis v maďarsku (obec Marcali na juhu Balatonu, robia PO-NE), plná spokojnosť. V GGoričane cestou domov mi zdochol diesel, do 20min prišla NÁHODOU odťahovka, za 25€ ma odtiahol kam on chcel...chlapci asi hodinu hľadali chybu a našli prasklinu pod autom na prívode paliva z nádrže, zlepili 3-zložkovým lepidlom, zaplatil som asi 70€.(uvarili nám kávu)
 Autor:marián
(neregistrovaný - IP: 78.99.80.***)
 Datum:21.4.2016 19:13
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Pokud by někdo potřeboval odtah z Chorvatska tak není problém,na telefonu jsem skoro nonstop.Cena určitě nižší než odtahovky.:-)Max.váha vozidla 1600kg
 Autor:Cvikla
 Datum:24.4.2016 13:03
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Podle mne,je nejlepší autoservis v HR logicky ten,který je nejblíže místa poruchy.Nedovedu si představit plánovat cestu,nebo místo pobytu v HR, podle výskytu ,,dobrých autoservisů,,..................
 Autor:losos
(neregistrovaný - IP: 188.120.195.***)
 Datum:25.4.2016 06:55
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Cvikla,pokud bude někdo potřebovat odtah,a já ho nikomu nepřeji,tak kam má volat když jsi nenapsal tel.číslo.
 Autor:ladislav kováč
 Datum:25.4.2016 19:35
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
A kde je tel.číslo...???
 Autor:SOKOL
 Datum:25.4.2016 20:23
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Omlouvám se,zapoměl sem.Tel:604280855.A můžu vzít max. 7osob.Nabídka neplatí v termínu 24.06.-08.07. to budu v Žuljaně.
 Autor:Cvikla
 Datum:26.4.2016 21:42
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Taky se pro letošek opráším, již šestou sezonu jsem k dispozici, max váha auta 1500kg a 6 osob, cena 7kč/km + mýto v HR, možno opravit v našem servise v Praze.
 Autor:Horal-11 .......
 Datum:26.4.2016 22:12
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
zapoměl jsi sem dát kontakt
 Autor:honza
(neregistrovaný - IP: 188.116.92.***)
 Datum:12.8.2017 07:40
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Je v profilu
 Autor:Horal-11 .......
 Datum:6.10.2017 17:26
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Opět tento rok budu na telefonu (604 28 08 55) pokud by někdo potřeboval odtah z Chorvatska.
 Autor:Cvikla
 Datum:25.5.2018 19:46
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Jednoznačně servis pna Čoviče v Tučepi. Vlastní zkušenost. Skvělé jednání, rychlost opravy n cestě,co víc si přát.Doporučuji.
 Autor:arisik
 Datum:5.6.2018 11:17
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Ahojte.Po cestě do HR mi začalo hučet ložisko na fiat stilo,před cílem to byl už fakt rachot.Volal jsem svému mechanikovi a ten mi řekl,že u něj ložisko i s nábojem 4500kč plus 1,5 hodiny práce.No a v HR prý mám počítat s dvojnásobkem.No moje nervy.Byl jsem na Pagu,v Kolanu jsem našel automechanika pana Tomislava.Dal auto na zvedák,roztočil kola,obě zadní drhly.Zamotala se mi hlava.Pak začal počítat.Verdikt?1100 kun t.j cca 4000 kč,a 3 plechy radegastu.A děkuji delegátovi cestovní kanceláře novalja,panu Radku Horákovi,který mi tlumočil.Dobří lidé.Howgw
 Autor:zulw
(neregistrovaný - IP: 78.102.25.***)
 Datum:23.7.2018 17:08
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Dobré autoservisy v Chorvatsku Údaje o příspěvku
Pokud by někdo opět potřeboval odtah tak jsem na telefonu 604280855. Doufám ale že ne,že to bude bez starostí a všichni vpoho dorazí.:-)
 Autor:Cvikla
 Datum:4.7.2019 10:57
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist