Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Měl jste někdo problém s autem?

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Např. na cestě tam, zpátky? Jaký? Jak jste ho vyřešili? Na co si dát před cestou pozor?

Ja se loni vracel ze Slovenska a u Ziliny na benzince jsme nemohli nastartovat, nakonec se to podarilo a jakz takz jsme jeli, mam VW Caravelle T4, TDi. Hrozne nam klesaly otacky, nasavalo nam to vzduch, az se nam uvaril starter :). Prijeli k nam od Global Assistance, rekli nam, ze je v haji ridici jednotka a musi nas odtahnout. Z SK celkem asi 500km neco pres 16,000Kc.

A oprava?

Praskle vicko na palivovem filtru - zespodu, kde odkapava usazena voda z nafty -] nasavani vzduchu do pal.systemu.

Cena opravy cca 350kc. A to tam stacilo jen narvat nejaky sroub :-/.

Nicmene, jak nechavate zkontrolovat Vaseho plechoveho milacka Vy?

Letos pojedeme do HR asi Seat Ibizou 03, TDi... tak snad :)
Díky :)
 Autor:Lucano
(neregistrovaný)
 Datum:13.4.2009 20:51
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Vloni si nechal jeden ze sousedního pokoje opravit v servisu ww-škoda na Makarské auto. Nebylo to až tak drahé na rozsah opravy.
U mého auta jsem si musel nechat převážit kola neboť u nás byly vyváženy v odborném pneuservisu. Na Bačinskych jezerech takový malý ušmudlaný servis s vyvažovačkou z roku jedna a když jsem odjížděl měl jsem vypitou kávu, zkontrolovány oleje, dolitou směs do ostřikovačů, vyváženy kola - celkem jsem zaplatil 150 kn. Pocit super, kola super a to ostatní také. Myslím si, že když se něco cestou stane, je lepší to opravit na místě. Odtahovka se počítá nějakých 8 až 12 kč/km. Za ty peníze mám opraveno.
Dnes jsou vozy že se nic neopravuje jenom vyměňuje. Osobně nedávám dělat nějaký velký servis. Hlavně oleje a nechám zvednout auto a poslechnu jednotlivá ložiska v kolech. Doplním klimu a snad ani více nic. Jo a filtry!!!! Když se do toho začnu vrtat tak se to většinou odejde něco jinde. Nechci to zakřiknout ale zatím mi nikdo v cizině nemusel pomáhat. Spíše mohu říci že jsem pomáhal já. Nejsem automechanik ale spoustu věcí jsem schopen opravit.A dnes jsou ND dostupné i v HR a za stejnou cenu jako tady. Jenom mám dojem že ten servisman tam když uvidí turistu z ciziny tak už vidí rito.A parchanti to jsou. To mi věřte. Tedy ne všichni ale - příležitost dělá zloděje.
 Autor:Václav
(neregistrovaný)
 Datum:14.4.2009 07:12
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
V roce 2005 nám odešel alternátor na Pagu.Evropský servis na Pagu nám ho opravil za 200EUR.S autem jsme 2dny jezdili,vše O.K. po 2 dnech nic.Znovu na opravu,tentokrát jsme to dali v rámci reklamace.Opraveno,auto jelo,ale s doporučením,že raději máme vyjet domů při světle a moc nepoužívat okna,klimu,rádio.Vyjeli jsme a po 130km od Pagu jsme zůstali s 3letým dítětem viset v horách,přesně za kopcem za Brinje.Auto už ani necuklo.Odtah do ČR - 80.000,-Kč, odtah kolegou - 19.000,-Kč vč.nafty a dál.poplatků.Čekali jsme tedy na druhou variantu 15 hodin,ale dojela,přehodila baterku a auto v klidu najelo na vozík.Doma nás oprava stála pouze 1000,-Kč,protože ten altík nebyl opraven,pouze popájen,tudíž bylo 100%,že s tím domů nedojedeme!Tenkrát se nám ten opravář dostat pod ruky=nežije!Problém byl v tom,že nikde nikdo,žádné město,žádná pomoc místních a v autě malé dítě,naštěstí se u nás v ČR ještě najdou lidi,kteří Vám rádi pomůžou,to se o HR nedalo říct!Ale není Chorvat jako Chorvat.
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:14.4.2009 10:55
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Známým v roce 2008 v Igrane odešel startér.Startér,který v ČR před cestou měnili,ale tady prostě ani necuk.Chorvaté tvrdí,že u Škodovek to odchází teplem.

Nebýt internet.chorvatského kamaráda,který my dal kontakt a pomohl jak telefonicky,osobně a zařídil jim servis v Tučepech u p.Čoviče, nevím,kdo by jim tam pomohl,protože paní u které jsme bydleli říkala,že ona nikoho nemá a neví,kdo by to uměl opravit.

Startér jim objednali a dovezli nový ze Zagrebu.Oprava startéru vč.světel - 200EUR." Asi jednotkná cena" pro opravy aut v Chorvatsku? Co naplat,při cestě dom,klid-auto nejede!Zpět s roztahem do Tučep,pánové zapomněli řádně připevnit 1 káblík,prostě vypad.Všechny opravy šli stranou,opraváři ještě zkontrolovali vše potřebné pro návrat domů a po důkladné kontrole je pustili na 1000km dlouhou štreku.S HR startérem jezdí dodnes a tímto děkujeme,snad je letos nebudou potřebovat znova.....a samozřejmě nikdo jiný!!!!
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:14.4.2009 11:05
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
asi před 5ti lety jsem při jízdě do Chorvatska někde za Zagrebem zjistil,že mi bouchá levé zadní kolo a bylo to ložisko na Fordu Escortu.Zajel jsem do servisu v Makarské,kde byl mladý kluk,podíval se na to,prohlásil nema problema,sedl na skutr,sjel do města,za 20 min.byl zpět,z dálky mával novým ložiskem a ještě mi doporučil,abych vyměnil i obě zadní kola-gumy.Měl Barumky R-15 a za opravu i nové gumy jsem platil 1200Kn.Pak jsem s tím jezdil ještě 2 roky a vyměnil za RAV4.Od té doby už nemám obavy,protože tohle auto mě přežije.Neměnil bych a jsem spokojený,
 Autor:Vítek
(neregistrovaný)
 Datum:14.4.2009 18:34
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
V r. 2007 nám při cestě do Drveniku odešly brzdové destičky na zadním kole u Alfy Romeo.Zajeli jsme do malé opravny v Makarské.Také řekli nema problema.Kolo rozebrali,destičky hodil vedoucí do igelitky, sedl na skůtr,za hodinu byl zpátky a za další hodinu už jsme byli zpátky v Drveniku.Stálo nás to 500KN a byli jsme rádi,že je auto v pořádku. Byli na nás velice milí a ochotní.
 Autor:Hana
(neregistrovaný)
 Datum:23.4.2009 21:58
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
pred 8 rokmi sme vyhli výfuk pri cúvaní na obrubník. išli sme na výlet z KRKU do RIJEKY. ten ohnutý výfuk nám zožral koleso, výmena za rezervu, ale nevedeli sme kde je chyba. výfuk zožral druhé koleso. Malý pneuservis v horách, nema problema, 2 kolesá pre prípad aj rezerva, opravený výfuk, káva a pivo pre spolujazdca 150 kuna, a o rok nás poznali.
 Autor:viva
(neregistrovaný)
 Datum:15.6.2009 21:40
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Pred 3 rokmi ked som mal este stare auto Fiat Punto1, mi na spiatocnej ceste v Madarsku zacala svietit kontrolka oleja. Pred cestou som olej kontroloval a vsetko bolo OK. Zastavil som, pozeram na olej vsetko sa zdalo byt v poriadku. Postal som asi 30min a ked som znovu nastartoval tak kontrolka nesvietila. Siel som teda dalej ale po cca 30km sa kontrolka rozsvietila znovu. Bol som zufaly. Zastavoval som takto kazdych 30km a dufal som, ze nezadriem motor. Po prichode domov som dal auto do servisu kde mi povedali, ze som kludne mohol ist celu cestu bez zastavovania lebo mi odisiel iba snimac oleja.
 Autor:milan
(neregistrovaný)
 Datum:16.6.2009 08:57
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
V roce 2000 jsme se vraceli z Pelješacu. Jeli jsme po magistrále a někde u Splitu jsem poprvé zaregistroval změnu zvuku výfuku. Zvyklý z domova, že to ještě nějaký čas vydrží, jsem se neznepokojoval. Kousek od Zadaru, se ale zvuk změnil v řev a tlumič výfuku se totálně oddělil. Zastavil jsem, zvedl auto na hever a obhlížel, co s tím. Po chvilce zastavil vedle mne renault - myslím 4. Vyskočil chlapík, Jirko se jmenoval a hned se pustil do provizorní opravy. Chtěl výfuk alespoň přidrátovat, ale to už nešlo. Jediná možnost byla totální amputace. Po chvilce mordování držel nešťastný výfuk v ruce. Špinavý byl od hlavy až k patě. Bylo mi líto výfuk jen tak vyhodit a tak Jirko našel v autě starou deku, výfuk zabalil a já jsem mohl s řevem pokračovat. Při loučení jsem mu podával 10 DM za pomoc, ale tím jsem ho málem urazil. Na mapu mi napsal telefonní číslo a z otevřeného okénka renaultu křičel, aby jsme mu zavolali, až zase pojedem kolem.
 Autor:mufir
(neregistrovaný)
 Datum:5.8.2009 19:33
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Ahoj,já jsem se v roce 2007 vracel z Chorvatska a došla mi nafta,bylo to asi 2km od Mikulova.Měl jsem zásobu 10litrů,tak jsem je tam nalil a už jsem nenastartoval.Audi 2.5TDI V6,zavzdušnilo se mi to,tak jsem vola odtahovku a místo abych byl doma v 19.30hod,tak jsem byl doma ve 3ráno:-)V autě jsem měl manželku,roční dítě a psa a za autem vozík,no hrůza.Naštěstí jsem stopl pána co jel na Olomouc(jsem z Hranic na Moravě)a měl tažné,tak mi vzal vozík.No hrůza,můžu vám říct že by se ve mě krve nedořezal jak jsem byl vystresovaný,ale ráno jsem povolil trubky o vstřikovacího čerpadla a ejhle hups a už běžel,no neranilo by vás???oprava asi 5min,mě málem jo.-)
 Autor:Roman
(neregistrovaný)
 Datum:5.8.2009 20:37
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Nám letos totálně "umřelo" auto (VW Caravelle 1,9 TDI) třetí den pobytu. Jeli jsme ráno pro chleba v tom se ozvala rána a už to nejelo. Zlomila se vačková hřídel, přetrhl se rozvodový řemen, byly rozlámaný všechny možný i nemožný kladky, křivá hlava..... co vám mám povídat. Když Chorvat řekl, že TO JE PROBLEM tak nám nebylo do smíchu. V malé vesničce, v malém servisu nám auto spravili, hráli si s tím 4 dny, stálo to šílených 13.350,-KN, ale dojeli jsme v pohodě domů a auto jezdí bez problému dál. Celá vesnice s námi cítila, domácí nám chtěl půjčovat peníze na opravu, všichni byli hrozně milý, vstřícní a ochotní, ale i tak to nebylo nic příjemného, a to jsme měli střechu nad hlavou a jídlo v ledničce. Neumím si představit, kdyby se to stalo někde na půli cestě na dálnici.
 Autor:Pája
(neregistrovaný)
 Datum:4.9.2009 22:48
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Tak to bych raději tam to auto nechal na součástky.....
 Autor:j...
(neregistrovaný)
 Datum:5.9.2009 20:16
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Tak to je smůla jako hrom,ještě,že ti to opravili.Kdyby jsi měl platil ještě zpět odtah domů a nechal si to tady spravit,tak tě to výjde o dalších 20-30 tis.dráž.Kolik jsi měl na motoru nalítáno?Taková porucha není až tak běžná,kdyby čepadlo nebo turbo... ale tohle.
 Autor:Rudolf
(neregistrovaný)
 Datum:5.9.2009 20:35
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Ja by som sa chcela spýtať a čo havarijná poistka? Nemali ste?
 Autor:ejus
(neregistrovaný)
 Datum:6.9.2009 02:45
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
On nehavaroval auto prostě kleklo.Čti pořádně!
Ta cena není tak hrozná u nás by to bylo možná víc.
 Autor:xxxxxxxxxx
(neregistrovaný)
 Datum:6.9.2009 07:11
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Rozvody manžel dělal před 60.000 km takže 40.000 km to mělo ještě vydržet. Prostě chybička se vloudí. Co se týče odtahu, tak nás také první napadlo, nechat se odtáhnout, ale pod 30.000,-Kč bychom se nedostali a bylo nás tam celkem 5 lidí, a jak bychom se dostali všichni domů. Nicméně jsme měli i trošku štěstí, protože se nám to stalo cca 20 metrů od servisu, takže jsme ani nemuseli nikoho prosit o odtah a místní říkali, že mechanik je machr :)
Když jsme se druhý den přišli zeptat jak to vypadá, tak na druhém zvedáku měl VW Transportera T5 ze Slovenska, a že jim prý nejde řadit. Odpoledne už měli vyndanou převodovku. To mohla být také slušná suma za opravu. Tady je vidět, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Hlavní je, že se nikomu nic nestalo a ani tento nepříjemný zážitek nás neodradil a příští rok razíme zase.
 Autor:Pája
(neregistrovaný)
 Datum:8.9.2009 21:20
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Právě mě manžel "sprdnul" že ani nevím co máme za auto. Máme VW Caravelle 2,5 TDI (nikoliv l,9 jak jsem psala). Takže všem auto-moto znalcům se hluboce omlouvám za moji neznalost.
 Autor:Pája
(neregistrovaný)
 Datum:8.9.2009 21:29
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Pájo to vůbec nevadí .Důležité je to že ten kdo si to přečte tak ví co ho může čekat.

Ahoj Petr
 Autor:Petr
(neregistrovaný)
 Datum:9.9.2009 07:06
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Také mám zážitek z lonské dovolené.Mám Octavii2 1.9Tdi r.v06 stalo se to při odjezdu z nádherné dovolené na Makarské rivieře,vyjeli jsme z Bašky vody cesta ok zhruba po150km bylo to v okolí Šibeniku mi nešla zařadit 5 ,zastavím koukám samozřejmě nic jsem nezjistil tak se snažím zařadit za jedna nic mé pocity snad ani nevyjadřovat nicméne nějakým zpusobem jsem se rozjel domu ještě 1100km .pětka už nešla zaředit vubec tak jsme pokračovali no hruza zaplat panbuh jsme do republiky dojeli,druhy den do servisu ma spojka na padrt jak lamela tak setrvačník no uznali mi to na kulanci tak mě to něco stálo ale ne tech 32000 za kompletní opravu s prací.od té doby šlape jak švýcary. Letos v červnu opět vyrážíme na Makarskou již ted se modlím aby vše bylo OK,ty nervy již nemám zájem zažít.
 Autor:milans
(neregistrovaný)
 Datum:5.3.2010 21:52
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Ahoj, vždy jsme jezdili pod stan, mám Feldu 13 kombi. Kufr,zadní sedačky+vak na střeše komplet plné.13let stářé.
Byli jsme v Itálii 2007,přes 4.200km najel jsem - super dovolená.Další rok Chorvatsko 2008 vše v pohodě. Ale pak přišel zlomový rok 2008 Chorvatsko. Přivezl jsem auto z opravy,druhý den přišel obrovský slejvák, kanály se ucpaly kůrou ze záhonů, v autě byla voda a né málo. Tak opět do servisu,/ vysušení / a za 2 dny jsme frčeli. Po 5dnech v kempu GREBAŠTICA odešla baterie. Dal jsem novou / 2200kč /.
Za 4dny odešel starter-v rámci možností se opravil. / 3000 / Na cestě domů odjížděli jsme v 18hod, za tím prvním tunelem v Chorvatsku mi zhasli kontrolky a světla a jen tak tak jsem dojel na odstavné parkoviště. V 23hod pro nás přijel odtahový vůz-CARAMBA- a vezl nás do servisu -SENJ+1 noc. Alternátor-elektronika / oprava 4.500 /+ odtah. Felda opravena a hurá domů ale mýlil jsem se. Objevila se další závada-chladič, stále se to vařilo, byl ucpaný a tak jsme přemýšleli zda vůbec se dostaneme domů.Cestou jsem stál s otevřeným víkem motoru celkem 13x. Dojeli jsme ale místo plánovaných 12hod tak se nám cesta prodloužila na 52hod.
Jedno poučení mám, jak se říká něco špatného k nečemu dobrému. Jednou to muselo přijít, člověk pořád žije pocitem auto to prostě vydrží ale Feldě to horko prostě neprospívá a né tak nacpaná. Dovolená mě stála skoro 14000kč navíc i s .Mám již nové auto. Občas se podívám na foto z poslední krásné dovolené.
 Autor:Pavel
(neregistrovaný)
 Datum:9.3.2010 09:07
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
...odpovidam, ze mam Feldu jeste taky [ted jako druhe auto]. Najeto cca 170 000 km na LPG, ostatnich 30 000 km, benzin. Baterka, altik, starter odejde casem na kazdem aute, mel jsi jen smulu umocnenou tim vytopenim, co k tomu dodat - ZLATA Felda, kolikrat jsem s ni byl v HR uz ani nespocitam
 Autor:miloshr
(neregistrovaný)
 Datum:9.3.2010 10:45
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Byl jsem s Feldou nad míru spokojen, jako druhý majitel jsem najel 130000km. Předtím měla 100000km.
 Autor:Pavel
(neregistrovaný)
 Datum:9.3.2010 12:41
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Ahoj, muze nekdo poradit, kdyz uz se po ceste do Chorvatska neco stane s autem, kam volat nebo na koho se obratit? Moc dekuji. Vsem praji krasnou dovcu a stastny navrat domu.
 Autor:petra k
(neregistrovaný)
 Datum:9.3.2010 14:45
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Ano, kolega měl. Prasklé těsnění pod hlavou a voda do válce natekla za tři dny stání. Pak se nastartovalo a ohnutá ojnice byla na světě. Oprava 4000Kn. Auto Renaut Megane 1.6. U dílny stály i jiné značky. Mechanická dílna se vždy sežene.
 Autor:kadlík
(neregistrovaný)
 Datum:14.3.2010 19:55
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Zdravím Petru pokusím se Vám poradit co s autem kdyby se Vam nedej bože porouchalo samozřejmě existujou v ČR asistenční služby cenu za odtah ani nechtějte vědět může se vyšplhat az k 80 tis. Kč,znám pár lidiček co to platili , ale dost strašení.Je dobré mít v ČR nejakého známého který má možnost podvalníku a v případě poruchy může pro Vás zajet nemělo by to stát víc jak 10tis.a to si ještě nějakou kačku vydělá.Krásné zážitky z krásné dovolené na Jadranu
 Autor:milan
(neregistrovaný)
 Datum:15.3.2010 17:00
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Měl jste někdo problém s autem? Údaje o příspěvku
Nazdar lidi. Dojet tam a zpátky bylo pro naši rodinu vždy na prvním místě. Pak teprve to ostatní jako třeba úraz atp. Jezdíme k moři každým rokem. Auta kupujeme vždy jako ojetá. Nejdřív to byla Simca Chrysler benzín(už dávno), pak Fiat Tipo, Fiat Brava a krátká Fábie (vše v dieselu). Zpočátku nám to nijak nepřišlo, že by auto mohlo cestou umřít. Vždycky se vezl v kufru nějaký vercajk pro případnou opravu, montérky a solvina. Naštěstí jsme vždy jeli bez potíží. Pak později jsme třeba zjistili, že Brava měla téměř ucpanou dírku v tom zařízení, co saje naftu z nádrže (vyjadřuju se neodborně, ale snad víte, co mám na mysli). U Fábie byl problém s totálně shnilým svazkem. Byla to výrobní vada u počátečních Fábií, nám se to rozpadlo chválabohu až na podzim, v létě ještě bez problémů. Fábie po vyměnění svazku jezdí úplně nejlíp. Tak jsme si ji nechali a koupili jsme si něco většího a to Opla Zafiru B 1,9 CDTI s filtrem pevných částic (brrr!) Abych se přiznala, už ho máme skoro 2 roky a ještě jsme s ním nikde dál nebyli. Čím je člověk starší, tím má více ze všeho strach. Věčně sedím u počítače a sháním informace co se komu pokazilo, na co si dát pozor atd. Ale letos už pojedeme. Přísahám!!!
 Autor:Mamina
(neregistrovaný)
 Datum:15.3.2010 18:14
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist