Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Zkušenosti Chorvatsko 2012

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Zkušenosti Chorvatsko 2012 Údaje o příspěvku
Tak jsme se dnes vrátili z Chorvatska. Byli jsme na Rabu v Banjolu, kempu Padova III. Počasí super, každý den vedro, jen jednu noc zapršelo, pak se dalo i spát. Voda jako kafe. Ceny oproti loňsku, myslím, stejné. Kurz na místě 1 Kč = 0,279 kn, za 200 euro jsme dostali přes 1400 kun (kurz si spočítáte, že? :)). Cestou tam jsem dvě hodiny stáli v Rakusku před tunelem, nevíme, co se stalo. Zbytek cesty v pohodě. Cestou zpátky nás odstavil na hranicích Slovinec (vraceli jsme se přes Rijeku, nevím, jak se ten přechod jmenuje), neřekl ani slovo, jen ukazoval, chvíli trvalo, než jsme pochopili, co chce, pak si prohledal auto - dveře u řidiče a spolujezdce, kastlíky uvnitř auta, prohlídl zběžně kufr. Když bral do ruky pálená DVD, srdce se mi na chvíli zastavilo, ale naštěstí tohle ho nezajímalo. Myslím, že hledal "chladné zbraně" - boxery, obušky a pod. Vraceli jsme se v pátek večer (projížděli jsme kolem osmé), tou dobou cestou do Chorvatska stála kolona dlouhá několik kimotrů, takže radím volit pokud možno jiný čas. A ať vám to vyjde, jako nám. :)
 Autor:Radka Rothová
 Datum:2.7.2012 13:43
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Zkušenosti Chorvatsko 2012 Údaje o příspěvku
Dovolím si zde zveřejnit svou letošní zkušenost z cesty do (nebo spíše z) Chorvatska. 29. června jsme se vraceli z dovči ve střední Dalmácii. Po nájezdu na dálnici v Šestanovaci a ujetí asi 13-ti km jsem se rozhodl natankovat.
Vzal jsem benzin za 400 Kn. Po cestě k pokladně jsen z peněženky vytáhl čtyři stokunové bankovky, nějaké tam ještě zbyly a po příchodu k pokladně jsem s úsměvem nahlásil číslo stojanu, položil na pult bankovky, poděkoval a odešel směrem k autu. Když jsem nasedal, přiběhla za mnou dívčina se slovy, že jsem platil o 100 Kn více, než jsem měl platit.Zašel jsem tedy udiven zpět k pokladně, kde mi slečna u kasy ukázala můj obnos peněz a bylo tam opravdu 500 místo oněch 400 Kn. Byl jsem z poctivosti těch děvčat tak vykolejený, že jsem se zmohl pouze na poděkování, hluboký úklon, zpět vzetí oné stovky a odchod. Až po několika km jízdy jsem si uvědomil, že to chtělo minimálně na té pumpě koupit jim čokoládu. Bohužel se tak nestalo a tak jim alespoň poděkuji takto veřejně. Byla to ta první čerpačka od Šestanovace směr na Split, je to Petrol. Po sérii zlodějů na cestarinách to byla opravdu příjemná zkušenost.
 Autor:milan-t
(neregistrovaný - IP: 90.176.19.***)
 Datum:3.7.2012 15:12
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist