Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:

ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AKTUÁLNÍ INFO K CESTĚ DO CHORVATSKA
Text:
I já mám dlouho stejný pocit. Ale mohu za to i já. Je tady lehce aktivních jen pár skalních fandů. Toto fórum mi v začátcích pomohlo v tom, k čemu bylo primárně určeno. Napsal jsem na různé ubytovatele před dovolenou třeba i 70 mailů, než jsem některý apartmán zvolil, čerpal informace ze stránek i z diskuze, sledoval dění i přispíval. Nemám stálé místo, jezdím každý rok jinam, dnes ale vybírám ubytování jednodušeji přes Booking a když jsem se dnes brzy ráno vrátil z Drašnice, tak ani nevím, do jakého vlákna bych měl přispět. Třeba o tom, že informace a fotky v nabídce jsou daleko od reality, že ať jedete dálnici nebo mimo, vyjde to na stejně, že jsem Slovinsko tentokrát poněkolikáté objel bez problémů přes Cvetlin a mimo opravované silnice v Trate je celá trasa pěkná a na pohodu, ale také že mi na pláži smrděl nejspíš nějaký trativod z jímky sousedního apartmánového domu, že v hotelové restauraci, kde já měl polo a manželka celou penzi, stálo jedno jídlo 20 éček a pivo 4,50, že internet šel jen někde a parkování zdarma u AP jsem si musel sám vybojovat, že jsem jel domu 1120 km v kuse 17 hodin... Zajímá to vůbec někoho, pomůže to někomu?
Nejsem příznivcem leteckých all inclusive zájezdů do tramtárie, ale nějak mě to Chorvatsko začíná zmáhat.
Přidáno:25.8.2025 19:00
Autor: Petr Nusl

Zpět na téma "AKTUÁLNÍ INFO K CESTĚ DO CHORVATSKA 2025"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:

© 2006-2025 by www.chorvatsko-forum.cz