Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Co určitě ochutnat
Text: girice ili ribice - je to jedno. Sardele jsou malinko větší a jsou s přílohou. Girice jsou s kruhom(chlebem)
No a jak někdo píše že je dobrý i morsky pas. tak ten je ale málokdy- morsky pas = žralok.
Jen tak mimochodem - je období kdy ryby prostě na hospodách nejsou. Velké vlny a ryby jdou dolů a tedy "neberou".
Čevabi - hovězí maso + trochu skopového + vejce + trochu strouhanky + koření a udělají se válečky, ty se malo převařejí a teprve potom se usmaží.
Jo hrvatska kuchyně je moc dobra, ale musí se umět a nebát se toho. Nejím rybu zubatac. Dobrá sice je ale moc kostí.
Přidáno:6.5.2012 04:41
Autor: wendy (neregistrovaný - IP: 46.13.152.***)

Zpět na téma "Co určitě ochutnat"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist