Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Zavárame každý rok. Kuracie mäso - malé plátky aj nakrájané na kocky, hovädie mäso plátky + kocky, gulášovú polievku, rajčinovú omáčku.

Absolútne nič nezdravé na tom nie je - uvarím to bežným spôsobom, akurát nie úplne do mäkka - nepridávam žiaden glutamán, žiadne nezdravé dochucovacie prostriedky - je to úplne bežná strava, akú by sme konzumovali aj doma.

Pripravím ju tiež zdravo - ku kur. mäsu pridám zeleninku, k hovädziemu napr. šampiňóny, uhorku.

A na mieste to prestriedam s inými jedlami - palacinkami, rybami, cestovinami, zeleninovým šalátom...

Väčšinu potravín si veziem so sebou, vrátane múky a cestovín (áno, aj 5 balíčkov).

Výhody takéhoto stravovania sú pre mňa osobne nesporné:
- na každodenné jedlo v reštaurácii nemám financie, takto je to cenovo prijateľné
- príprava obeda je nenáročná, všetko sa dá zvládnuť v rámci obednej siesty
- mám všetko po ruke, nemusím behať po obchodoch a dovolenku mám na oddych
- posledným, ale pritom najdôležitejším momentom je pre mňa to, že syn má celiakiu - takto viem, čo mu dávam, nemusím sa obávať, že čo kúpim alebo čo mi dajú v reštaurácii, nebude zodpovedať jeho potrebám.
Přidáno:5.8.2011 11:52
Autor: Mirka (neregistrovaný - IP: 178.40.249.***)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist