Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Zavařuji jídlo hlavně kvůli svým malým dětěm a manželovi,který je po špatné zkušenosti nedůvěřivý k pokrmům kupovaným v zahraničí. Na dovolené se mi pak nechce dlouho vystávat u plotny,raději vyrážíme do ulic....proto vozím alespoň na plovinu dní masové konzervy.
Zavařuji: maso-v.kotlety,plec,hovězí roštěnou,mleté maso na špagety, nebo rizoto
-vařím klasika způsobem,jak jsem zvyklá doma(sůl,koření,cibulka), maso do poloměkka, nezahušťuji!, nechám trochu víc vyvařit šťávu,aby byla silná a dala se naředit až na místě a nechat ještě jednou maso pořádně prohřát-probublat.
Uvařené maso,teplé hodím do sklenic-do výšky 2cm od okraje(sklenice se šroubovacím víčkem,nebo víčko s červ. gumkou).zavařuji ponořené ve vodě do 3/4 při cca 100st...90-120min.
Prozatím jsem nikdy neměla problém se zkaženým jídlem.
Přidáno:20.7.2011 13:03
Autor: tinuše (neregistrovaný - IP: 212.111.4.***)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist