Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Dobrý den,
pečené kuře jsem nikdy nezavařovala, ale výpečky, dušené maso atd. zavařuji.(to co má dostatek šťávy) Posup mi popslala kamarádka, která má manžela kamioňáka a vaří mu na cesty.(i v kuchařce se to dá najít)
1. Používám sklenice na závit
2. Jídlo tam dávám teplé
3. Pořádně otřu víčko i sklenici lihem, nebo slivovicí a utáhnu
4. Zavařuji cca na 90°C asi 50 minut (1. den)
5. Zavařuji cca na 90°C asi 40 minut (2. den)
Zavařuji asi 14 dní před dovolenou, a přepravujeme to normálně v tašce, ani v apartmánu to nemáme v lednici.Nikdy se nic nezkazilo.
Přidáno:21.6.2011 16:23
Autor: Jolana (neregistrovaný - IP: 90.177.130.***)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist