Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Grilování v Chorvatsku
Text: Začali jsme s tímto vloni a letos bereme jen el.gril. Zelenina na naší zahrádce bude až po návratu z Chorvatska, takže se musíme spokojit s kupovanou.

Sardinky - pro někoho druhá třída, naše děti nic jinýho nechtějí, nemají kosti.

Takže dle rad naší domácí: ráno po zakoupení jemně očistit papírovou utěrkou, jemně posolit, poskládat např. do pekáče, zalít olivovým olejem a proskládat rozmarýnovýma větvičkama (rostou opravdu všude) a strčit do lednice. V poledne či kdykoliv později vyndat a strčit na rozpálený gril s trochou oliv.oleje. My máme takový ten obyčejný elektrický a během chvilky manžel otáčí. Pak vyndá na tác a ještě zalije oliv.olejem.

Tuňák (kupujeme malé) - taky velice dobrý, příprava stejná, jen se déle griluje. Umyjeme, posolíme, prolijme oliv.olejem a dovnitř rozmarýnovou větvičku.

Mol - téměř bez kostí, má bílé jemné maso. Připravujem a grilujeme jako tuňáka.

Mořské potvory dělám na pánvi - s rajčaty, bílým vínem ....

K tomu všemu jejich veka a hromada zeleninového salátu opět s oliv.olejem.

Ryby nakupuje, chystá a griluje manžel, já krájím veku a připravuju zelenin.salát /i když i ten často chystá sám). Nestačím se divit, jak mu to jde od ruky
Přidáno:4.6.2010 23:05
Autor: Veronika (neregistrovaný)

Zpět na téma "Grilování v Chorvatsku"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist