Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Na čem sis pochutnal v Chorvatsku?
Text: Vítku neměl to být - zubatac ?
Jinak nejde jen o to co jíte ale jak je to připravené. Ty malé rybičky - ribice, nebo girice, má to několik místních názvů. To je dobrota. Někde je dostanete z pánve, někde z fritézy - tedy něco jako fritéza.
A nebo čevapi - ať Vám k tomu dají kajmak. Typ ovčího sýra.Rovněž i saláty. Existuje takový černý olej. Bučino ulje - dýňový olej a salát si připravte dle Vaši chuti. Vždyť ty ingredience máte na stole.
Prostě to bych se rozepsal až bych dostal hlad.
Kdo nejedl měšano meso - ten jako by nejedl nic. a přitom to jsou jen osmažené plátky masa a pěkně přílohu a salát - a to je potom bašta.A Karlovačko a je to akorát.
Když projíždím Makarskou neopomenu navštívit Ferdu. Ten dělá grilovaná kuřata, má tam plzeň, nebo i jiná česká piva.Prostě jídla jsou super tak jak si je připravíte - dochutíte. Olihně, kalamary, dary more, to není za týden ke koštu. To je na měsíc. Potom přijedete o 50 km jinam a je to to samé a přitom úplně jinak dělané, s jinou chutí to chutná. Dobrou chuť Vám přeji.
Přidáno:20.1.2010 18:54
Autor: Václav (neregistrovaný)

Zpět na téma "Na čem sis pochutnal v Chorvatsku?"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist