Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Nancy, uvařte dceři co má ráda, jen maso nenechte úplně změknout, při zavařování by se rozpadlo. Cibuli klidně použijte, vždyť bez ní by to jídlo nebylo ono. Napěchujte do sklenic a pořádně zavřete novými víčky s červenou gumičkou. Dejte do zavař.hrnce a zavařujte na 80st. 60 minut. Horké sklenice vytáhněte a nechte vystydnout. Mám několikaletou zkušenost s tímto postupem (také kvůli malým dětem), opravdu 1x 60 minut na 80st. stačí. Jídlo se nám nikdy nezkazilo, i po 25 dnech bylo jako čerstvě uvařené.

Měli jsme už zavařeno vepřové, hovězí i kuřecí na kmíně i zelenině, na nudličky, kostičky i plátky, vepř.guláš, segedin, pečené kuře i vepř.maso. Pokud budete dělat svíčkovou, pak mouku na zahuštění a smetanu do jídla přidávejte až při přípravě na dovolené. Moc času to nezabere a omáčka bude lepší. Vloni jsme dcerce vezla i zavařený vývar - hovězí i kuřecí a také bez problémů - nudle nebo vejce jsem zavařila až na místě.
Pro dítka jsem jídlo vždy nechala přejít varem a vždy bylo vše v pořádku. Letos jsme už vyrazili bez zavař.sklenic - děti milují ryby, takže se jen grilovalo.

Zkaženou sklenici poznáte, bude se nadýmat víčko a pak bude pořádně smrdět - zkušenost sousedů.
Přidáno:7.8.2010 00:31
Autor: Veronika (neregistrovaný)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist