Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Dobrý večer, jsem totální neznalec a neumětel ohledně zavařování a proto prosím nějakou zkušenou kuchařku o rady.
Dvouletá dcera má alergii na kravské mléko, na rýži, kukuřici, sóju..je toho víc a proto nám nezbývá nic jiného než pro ní s sebou zavařit jídla na obědy a večeře. Sami máme objednanou polopenzi, to jen kdyby měl někdo kecy ohledně paštikářů... Ale k věci.
Nejdůležitější je zavařit masová jídla - namátkou co jí - panenka s cuketou, vepřové se žampiony, pečené kuře, řízky, polévky (vývar). Jde toto všechno zavařit? Předpokládám, že zahušťovat budu až na místě. Smí být v jídle cibule? Musí se ty sklenice obracet víčkem dolů? A proč? Jak se vůbec pracuje se zavařovací hlavou - zvládne to i kopyto? Nerozvaří se to na kaši, když budu uvařené jídlo zavařovat dvakrát hodinu? A jak poznám, že tam není botulotoxin? Nikdy jsem si nemyslela, že zrovna já budu k něčemu takovému nucena, ale situace to vyžaduje. Děkuji za jakoukoli odpověď, která mi pomůže.
Přidáno:6.8.2010 23:31
Autor: Nancy (neregistrovaný)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist