Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Recepty sterilizovaných jídel
Text: Malá rada/zkušenost pro úsporu času,
pokud zavařujete hotová, t.j. vařená jídla,není třeba "zavařovat" 2x hodinu, nebo jak někdo píše i víc. Jídlo přece vaří při 100 st. a pokud ho vaříte min. 20 min.,jsou varem případné bakterie zničeny. Vařené jídlo naplním vařící do sklenic,zavíčkuji,zaliji horkou vodou a vařím od bodu varu 1/2 hod.,vyndám zchladím, dám do lednice.Zatím se mi ještě NIC nezkazilo.
Vařit 2x se musí jen, pokud dáváte do sklenic maso SYROVÉ.
Tímto způsobem se dá příprava zvládnout za odpoledne a ušetřím čas i energi.Nebo při každodenní přípravě oběda uvařím víc porcí, naplním 2-3 sklenice a v menším hrnci zavařím na sporáku. Než se najíme a umyji nádobí, je hotovo.Při prvním zavařování jsem nechala 1 sklenici v lednici celé 3 měsíce a po otevření bylo jídlo v pořádku.
Jen jsem popsala svůj způsob zavařování, nikomu ho nevnucuji, pokud budete i nadále zavařovat 2x hod.nic tím nezkazíte.
Přidáno:4.5.2010 00:45
Autor: Mikina (neregistrovaný)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist