Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Zavařuji také : upečené vepřové maso, hovězí roštěnou, guláše, králičí maso, kuře, rajskou omáčku.Omáčky zahušťuji již doma.Králíka a kuře dávám do sklenic bez kostí. Navíc zavařuji i hotové vepřové řízky. pak je tam opeču na tuku a jsou jako čerstvé. Ale při zavařování jsou ve sklenici lehké, takže ve vodě plavou, proto na ně postavím ještě jednu sklenici třeba s omáčkou .
Vše navařím jeden den a zavařím najednou. Nechávám l hodinu při 90-100 stupních. Používám víčka s červenou gumičkou, za celou dobu co zavařuji - 15 let se mi zkazily asi 3 konzervy, vždy to bylo kuřecí maso. Nevím proč.
Přidáno:3.6.2009 11:28
Autor: Dana (neregistrovaný)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist