Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: My zavařujeme libové vepřové kotlety nebo plec, kuřecí stehenní (prsa se rozpadají na jednotlivá vlákna). Syrové maso osolíme, případně opepříme a zprudka krátce orestujeme do zlatova,ale není to nutné. Potom nacpeme do sklenic se šroubovacím víčkem, pořádně utáhneme a sterilujeme 2 hodiny. Maso ve sklenici pustí šťávu, která po vystydnutí zrosolovatí, mňam.Také zavařujeme mleté na špagety: klasicky orestujeme,rozňahňáme na drobotinu, osolíme, přendáme do sklenic a dále postupujeme jako u ostatního masa. Kečup používám až při vlastní přípravě omáčky.
Nutno kontrolovat zavařené sklenice, jestli se maso nekazí (nám se to stalo jednou - šťáva zřidla a začala kvasit, asi špatně doléhalo víčko). Tak hodně úspěchů při zavařování.
Přidáno:3.6.2009 07:54
Autor: hanka (neregistrovaný)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist