Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Recepty sterilizovaných jídel
Text: Jančo, nám (tedy spíše vnoučátkům) zavařuje moje maminka.

Uvařte si, co máte rádi, jen maso (pokud máte rádi hodně měkké) nechte trošku méně měkké a snažte se udělat více šťávy či výpeku či omáčky z masa.
Pak to všechno napěchujte do sklenic a pořádně zavřete novými víčky s červenou gumičkou. Dejte do zavař.hrnce a zavařujte na 80st. 60 minut.
Horké sklenice vytáhněte a nechte vystydnout. Jídlo se nám nikdy nezkazilo, i po 25 dnech bylo jako čerstvě uvařené.

Měli jsme už zavařeno vepřové, hovězí i kuřecí na kmíně i zelenině, na nudličky, kostičky i plátky, vepř.guláš, segedin, pečené vepř.maso i svíčkovou. Pokud budete dělat svíčkovou, pak mouku na zahuštění a smetanu do jídla přidávejte až při přípravě na dovolené. Moc času to nezabere a omáčka bude lepší.

Uvařte si, co máte rádi, je zbytečné vařit cizí recepty, které ostatním nemusí vůbec chutnat.

A nezapomeňte ochutnat i jídlo země, do které jedete.
Přidáno:3.6.2009 00:02
Autor: Veronika (neregistrovaný)

Zpět na téma "Recepty sterilizovaných jídel"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist