Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - přespání

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
přespání Údaje o příspěvku
Chceme se vyhnout zácpám,proto vyjedeme o den dříve a jednu noc přespat venku.Je možné si na tu jednu noc u auta postavit stan.Nerad bych platil nějakou pokutu.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.Případně jestli nevíte o nějakém přespání na jednu noc.
 Autor:olynth
(neregistrovaný)
 Datum:31.7.2008 11:43
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: přespání Údaje o příspěvku
Záleží kam jedeš... Pokuď jedeš směrem do Splitu, tak se tam začínají tvořit kolony před svítáním. Kolony začínají ve Slovinsku... Pokuď to někde zapíchneš na odpočívadle.. tak pak zůstaneš viset u tunelů v Chorvatsku. Doporučuji vyjet tak aby jsi byl před půlnocí nebo kolem půlnoci ve Slovinsku a budeš to moci mastit neomezeně, protože bude všude prázdno a nepotkáš ani policajty. Defakto budeš mít dvě tři hoďky náskok před začínající dopr. špičkou a ráno budeš u moře. Já jel taky takle a pohoda, pořád 130 až 140. V pět jsme byli na pláži, lehce jsme dospali a v jednu se šli ubytovat.. V sobotu od svítání to je kompletně ucpaný, to už tam musíš být. Cestou zpět na sever jsem měl taky prázdno, vyjížděl jsem v 11hod. večer v pátek z Omiše- ve Slovinsku kolem 4. hodiny a cesta na jih byla totálně ucpaná od HR hranic až do Ptuje.. Vypadalo to spíš jak parkoviště než silnice. Minimálně 20km kolona. Dál od Ptuje nevím, jel jsem přes Lenart,Mureck... Za Slovinskem kolony pokračujou dál... Budeš stát za hranicema na mýtném, před a za Záhřebem to samý, pak ty dva tunely.. můžeš tam stát i klído 4 hodiny... Kdyby něco, klídně napiš na mail... Teď v sobotu jsem se vrátil..
 Autor:Leo
(neregistrovaný)
 Datum:31.7.2008 12:17
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: přespání Údaje o příspěvku
Ahoj, my jeli také na noc. V 8 večer jsme vyjeli z Olomouce přez Bratislavu a Maďarsko, kolem druhé jsme byli na přechodu Letenye Goričan tam natankovali a o půl osmé jsme byli v Tučepi pod Makarskou. Na kafíčko na promenádu a v devět už ubytovaní a já po cestě bez odpočinku na čtyři hoďky schrupnul a pak hurá na pláž. Za tři týdny tam jedeme zpátky a pojedeme zase tak, děti skoro celou cestu prospaly tak to byla pohoda. Stanovat někde u silnice bych ti nedoporučoval už kvůli bezpečnosti a taky polišům.
 Autor:Luky
(neregistrovaný)
 Datum:31.7.2008 16:33
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist