Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - Do chorvatska s malým dětskem

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Do chorvatska s malým dětskem Údaje o příspěvku
Ahojky, máme tří letou dcerku a letos poprvné jsem vyrazili do Chorvatska autem (ostrov Pag). V Chorvatska autem jsem již předtím několikráte byl a každému známému jsem říkal "hlavně nejezdi v pátek odpoledne". A proto jsem jel v pátek odpoledne!!! (měli jsme zaplacený pobyt od soboty). A musím říct cesta úplně super. Jeli jsme poslední víkend v srpnu, je jasné, že v plné sezoně to bude asi horší, ale nevěřím, že o moc. Z Prahy jsme vyjeli v 16:30h a na Pagu jsme byli v 05:00h a je to 1050km. Jel jsem podle předpisů a na dálnici do 130km. Klasiská cesta Praha, Jihlava, Znojmo, Vídeň, Graz, Maribor, Záhřeb a po dálnice odbočka Posedarje. Cesta pořád plynulá, nikde žádná zácpa, na hranicích si nás nikdo nevšímal. A těch přibližně 700,-Kč za dálnice (jeden směr) se určitě vyplatí. Cesta přes noc je super, dcerka se těšila na dovču tak byla hodná a, když jí to v autě pomalu přestávalo bavit tak usla v sedačce a spala až do rána. Přestávky na benzinách či odpočívadlech uplně v poho, všude WC. Nechci nikomu radit, jen píši svojí zkušenost, možná jsem měl štěstí, ale cesta v pátek a ještě s malým dětskem byla super.
 Autor:Víťa
(neregistrovaný)
 Datum:15.9.2007 16:35
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Do chorvatska s malým dětskem Údaje o příspěvku
Stejná zkušenost
Jeli jsme první týden v červenci vyrazili v pátek v 19 hodin kousek od Prahy.Máme dva kluky 4,5 roky a 1,5 roku.Kluci usnuli ve 22 hodin a spali až do 8 hod do rána,několik zastávek,jezdíme ekonomicky,jen ve SLO jsme objeli dálnici.Na mítnicích jsme platili kartou,takže max třetí u automatu.V Šibeniku jsme byli za 17 hodin.V tom jsou dvě hodinové zastávky a asi čtyři kratší, a čtyřikrát braní LPG cestou.
Nazpět jsme jeli v 10 hodin ze Šibeniku,kluci se nudili a zlobili a zase usnuli až ve 22hodin.Cesta zpět trvala 15hodin,mnoho zastávek braní LPG.Určitě příště jedeme zase na noc,to byli kluci zlatí a ani já ani žena jsme nebyli kupodivu unavení.Redbul jsem pil poprvé a na dva jsem to ujel tam.Žena řídila cca 40% cesty,já sice neusnul,ale jen odpočíval.Jeli jsme to prvně a na netu jsem se připravil-objíždění dálnice v SLO,různé typy jak neusnout,kde brát LPG atd.Bylo to super a cestu jsem si já užil a zbytek rodinky dá se říci také.K celkové pohodě přizpěla GPS navigace,opravdu jsem si do ní cestu připravil zanesl si tam kde budu brát LPG,cestu přez Murec(objíždění dálnice ve SLO)cesta pak byla paráda.Drtivou většinu informací jsem čerpal právě z tohoto serveru.
A příště znovu.
 Autor:mára
(neregistrovaný)
 Datum:22.11.2009 22:30
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist