Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ubytování - Ubytování - obecné dotazy - Zmena ceny ubytovania po rezervácii

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Zmena ceny ubytovania po rezervácii Údaje o příspěvku
Zdravím, ako by ste riešili situáciu, ked si mailom u domácej rezervujete ubytko, este za nenavysenu cenu a ona medzitým navýši cenu, nepatrne, ale za den 5€. Posielala som len zálohu, zvyšok sa platí az na mieste. Neviem, ci si vziať peniaze navyše alebo si to vyrozprávať s ňou nejako v rámci ale dobrých vzťahov.
 Autor:Beatrice Forrai
 Datum:30.5.2017 17:14
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Zmena ceny ubytovania po rezervácii Údaje o příspěvku
Ahoj. V rámci "dobrých vzťahov" by měla paní domácí po přijetí zálohy potvrdit rezervaci kde je napsáno, že přijala zálohu ve výši xy € a že zbývá k doplatku na místě dalších xy €. Nikdy jsem a to jedu do HR po 21 do apartmánu nezažil, že by někdo inzeroval ubytování a následně vyžadoval vyšší částku. Pochopil bych to snad jen v případě, že by apartmán byl původně bez klimatizace a ta se někdy na jaře přidělala. Ale i tak by v rámci prozákazníckého přístupu neměl domácí toto udělat. Maximálně říct, pokud tu klimu chcete tak 5€ připlatit. Osobně bych si to s ní vyříkal. Zaplatil jsem přece zálohu za dohodnutou cenu. Možná nám sem písněte kdo toto udělal. Pokud to není vyloženě někdo kam pravidelně jezdíte tak třeba jen zkouší.
Přeji hodně štěstí a krásnou dofču. Jirka
 Autor:Jirka Riči
 Datum:30.5.2017 18:38
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Zmena ceny ubytovania po rezervácii Údaje o příspěvku
Jirka, ďakujem krásne za odpoved. Je to pani ku ktorej ideme uz tretíkrát. Pisala som ohľadom rezervácie uz vo februári a naschval kontrovala cenu, presne kvôli tomu problému, zvýšeniu. Cena zvýšená nebola, rezervované teda. Záloha sa u nej neplatí hneď, stačí mesiac pred príchodom(záloha teda poslaná pred týždňom). Avšak dnes som pozrela webstranku a cena už sa tam uvádza navýšená.
 Autor:Beatrice Forrai
 Datum:30.5.2017 18:50
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Zmena ceny ubytovania po rezervácii Údaje o příspěvku
Z toho bych si hlavu nedělal. Myslím, že pokud je to pouze na stránkách tak pro Vás bude platit to na čem jste domluveni. Pokud máte nějakou emailovou komunikaci, vemte si jí s sebou. Pokud je tato paní seriózní a bere Vás už v podstatě jako stálé hosty tak by to neudělala. Pro jistotu bych ji ale s odvoláním na ty její stránky napsal a zeptal se než vyrazíte. Věřím, že Vaše cena bude pro letošek ta původní. Příští rok si ale možná připlatíte :-). Žádný Chorvat nepříjde kvůli 5ti € o potencionálního stálého hosta
 Autor:Jirka Riči
 Datum:30.5.2017 19:07
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Zmena ceny ubytovania po rezervácii Údaje o příspěvku
Plne suhlasim s Jirkou,v kazdom pripade by som sa este u nej znova cestou mailu informoval na vasu cenu,aby ste to mali na papiery...
 Autor:Zdenek
 Datum:30.5.2017 19:38
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist