Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - zkušenosti

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
zkušenosti Údaje o příspěvku
Dobrý den,
letos hledám nějaké nové místečko v Chorvatsku, nejraději bych jela autobusem a v ceně aby byla i polopenze. My jsme dva dospělí, 47 a 50, jezdíme vesměs sami a hledáme přátele. Byli nejvíc spokojeni v Gradacu v Laguně /jídlo super/, za málo peněz hodně muziky a je tam fakt krásně. Před tím jsme byli několikrát v Bašce Vodě a jednou v Orebiči. Také v Biogradu na Moru - vila Ivana - s polopenzí cca za 5 600 i s dopravou na osobu. Hledám něco podobného, kolem šestky na os. se vším a aby tam bylo pěkně a pěkný vstup do moře. Na Hvaru hotel Hvar jsme byli s all incl. také docela dobré, horší ta druhá strana, sice super hotely a bungalovy, ale černé kameny a vstup do moře nic moc. Poraďte, někdo tip, kde jste byli Vy. Zatím uvažuji o Crikvenici - Selce, nebo hotel Varaždin, Novi Vinodolski - Lišanj, Baška Voda - vila Paloma. Ale nemáme rádi betonová plata jako je to na Korčule, to nenávidím. Nebyli jste tam náhodou někdo, nemůžete doporučit? My máme dobré zkušenosti s cestovkami Ko tour, Valaška, relax adriatic. Díky za rady.
 Autor:Irena Čepová
 Datum:24.5.2013 11:05
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: zkušenosti Údaje o příspěvku
Hezké pláže a celkem dost hotelů najdeš i v Makarské nebo v Podgoře (pláže podobné jako v Bašce Vodě-čisté s malými hladkými oblázky)- v nabídce mají tato místa snad všechny cestovky. Novi Vinodolski má celkem dobrou pláž právě jen poblíž hotelu Lišanj,(aby tam nebylo moc narváno, není nijak zvlášť velká), jinak ostatní jsou spíš hodně kamenité, schází se k nim vždy na několika místech po schodech a jsou to spíš takové menší plácky mezi různě velkými kameny.Toto mě nijak zvlášť nenadchlo. A právě z N.V. jsme se byli podívat v Crikvenici-tamější hotely neznám, ale pláž celkem ujde-hodně drobné kamínky, zastínění pod stromy, hezká promenáda.
 Autor:babča
(neregistrovaný - IP: 78.136.162.***)
 Datum:24.5.2013 19:31
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: zkušenosti Údaje o příspěvku
Nevím teda co dodat.
Za málo peněz bývá málo muziky. Někdy se poštěstí i více muziky, pokud si to nastavíte jako pravidlo, tak přijde "konflikt". Například jak píšete Hvar, tam se přece jezdí na nejskvostnější pláže za malý peníz taxi člunem.... ale to už asi bylo mimo rozpočet. Nevyužili jste příležitost ve slavném letovisku.
 Autor:Iva Mrakovčičová
 Datum:25.5.2013 22:57
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: zkušenosti Údaje o příspěvku
S manželkou jezdíme každý rok někam jinam a autem.Řídím pouze já. V červnu a nebo začátkem září. Na blind a vždy se ubytujeme přímo u moře a s patřičným výhledem. Oběd si jednoduchý uvaříme ( stejně v poledne je sluníčko ostré a válet se u vody od rána do večera... na to nejsme). Za to pak autem procestujeme třeba celý ostrov a denně na výlet. To s cestovkou nejde. Leda si připlatit. A 12-14 dnů dovolené nás kompletně vyjde na 20 - 22 000 Kč. To jest 5500 kč na osobu a týden. A máme po ruce auto a hodně vidíme. Letos opět ostrov Korčula. Nádhera ... a ty cyklotrasy....
 Autor:John
(neregistrovaný - IP: 195.146.112.***)
 Datum:26.5.2013 04:58
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist