Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - v neděli jsme se vrátili

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
v neděli jsme se vrátili Údaje o příspěvku
ahoj zdravímvšechny tak tomáme za sebou,vyjížděli jsme 27.6 v 10h z Litoměřic směr Omiš-Ruskamen.Cesta naprosto v pohodě absolutně žádné kolony,žádný velký provoz vše ok.Slovinsko jsme objížděli,měla jsem info z fora dokonce i foto je to velmi jednoduché.Menší problém byl jen s prudícím slovinskym celníkem důkladně kontroloval pasy měli jsme firemní auto takže jsme museli ukazovat i papír o zapujčení a pořád to študoval vlastné bylo to v čj dle mého názaru vůbec nevěděl co se tam píše a jen chtěl být důležitý!!!! jinak snad ještě bouřka a velmi silný liják těsně za Splitem,že se skoro nedalo řídit nebylo vidět na krok.Na místě jsme byli ve 14h.Cesta zpět také ok.jen docela velké kolony v proti směru ke slovin.hranicím.Přeji všemštastnou cestu.
 Autor:Vladi
(neregistrovaný)
 Datum:14.7.2009 23:27
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: v neděli jsme se vrátili Údaje o příspěvku
klasika, to dělají Slovinští a někdy i maďarští celníci občas a jen proto,aby znepříjemnili rekreantům život,protože oni doma takové rekreační destinace nemají a závidí Chorvatů,,třeba i Italům atd.Každopádně by neškodilo, aby EU vydala pro tyto účely nějaké kartičky a ty by se měly těmto celníkům předložit s tím,že patříme do zemí Schengenského prostoru a tudíž by nás měli ignorovat.nedivil bych se Chorvatům,ti nejsou v EU,ale tito ubožáci to dělají schválně.Konečně by se jím to mělo připomenout na úrovni i ministerstev vnitra a zahraničí,ale to od našich politiků nemůžeme očekávat
 Autor:Vítek
(neregistrovaný)
 Datum:15.7.2009 07:03
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: v neděli jsme se vrátili Údaje o příspěvku
Je zvláštní, že Rakušáci jsou na tom stejně a jim to problém nedělá (a pokud si vzpomínám, nedělalo jim to problém ani když jsme ještě v šengenu nebyli). To sou holt ty spřátelené slovanské národy...
Já sem to teď v úterý (14.7.) směrem dolů a žádný problém - standardní prohlídka pasů, od Chorvatů jsme dostali do jednoho ze 4 razítko. Asi opravdu záleží na jakého vola zrovna narazíte.
 Autor:Radek
(neregistrovaný)
 Datum:16.7.2009 19:29
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist