Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Pláže a koupání - Tučepi

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Tučepi Údaje o příspěvku
Zdravím, chtěl bych se zeptat , jak letos vidíte obsazenost v Tučepi, jedeme od 10.srpna, tak mě zajímá jestli budou pláže v rámci možností nepřeplněné, popřípadě bych byl rád za nějaký tip na klidnější pláž blízko ubytování v Tučepi. Díky moc
 Autor:Petr Novák
 Datum:3.8.2021 16:11
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Tučepi Údaje o příspěvku
Jezdíme do Tučepi už hodně let, většinou od cca 20.8. na deset, čtrnáct dní. Vloni byl znát úbytek lidí jen trochu. Volněji sice bylo, ale nijak razantně. daly se zachovat větší rozestupy, ale tak po 10 hodině už místo ve stínu nebylo. Naše domácí říkala, že co se týče apartmánů, oni ani jejich spousta známých nějak úbytek nepocítili.Ubylo lidí spíš v hotelích. Letos zatím nemám zkušenost, teprve se chystáme, ale myslím, že to bude podobné. Takže liduprázdné pláže nečekej. A kolem 10.8.je ještě hlavní sezona. Méně lidí bývá ve čtvrti Kamena ( směrem na Podgoru), ale nejsou tam všude borovice, tudíž méně stínu a ve vodě i na pláži větší kameny. Co se týče stánků,obchodů a restaurací - směrem od centra postupně řídnou až úplně na konci není skoro nic.
 Autor:babca
 Datum:5.8.2021 12:36
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Tučepi Údaje o příspěvku
Tak Petře, jak bylo v Tučepi? My jsme se vrátili 6.9. (pobyt od 23.8.) a můžu říct, že pláže plné. Druhý týden, tedy už v září jsem čekala uvolnění, ale chyba lávky. Jenom složení se změnilo. Střední generaci vystřídali senioři a rodinky s mrňaty. Nicméně místo na pláži se najít dalo, místo pod borovicí jsme se usadili pod slunečníkem.
 Autor:babca
 Datum:9.9.2021 12:01
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist