Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - Kudy do / na ... (plánování trasy) - Sveti Jure

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Sveti Jure Údaje o příspěvku
Omlouvám se za založení nového tématu, nenašel jsem ale na co moji žádost navázat. Plánuji letos vyjet autem z Makarske na Sveti Jure, a prosím o informaci, zda se je tam, kromě cesty po 512 přes Tučepi a Podgoru, možné dostat autem z Makarské přes Makar, nebo Velko Brdo. Obě tyto možnosti nabízí vyhledávač Google Maps, jsem však na pochybách, jiné vyhledávače, ani satelitní mapa oblasti tyto dvě trasy neumožňují, snad jenom pěšky nebo na horáku. Děkuji
 Autor:Borek Kunc
 Datum:18.5.2015 10:24
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Sveti Jure Údaje o příspěvku
Borku,
přes Tučepi a Podgoru vede silnice D8 (magistrála), kde se nechá odbočit vlevo do kopců a vyjede se na tebou zmiňované D512 kousek pod vjezdem a pokladnou na Biokovskou cestu, která vede na Sv.Jure. Z Makarské je samozřejmě logičtější jet přímo po D512 horem.
Přes Veliko Brdo nebo Bakar bych to neviděl, ty cesty odsud dál jsou maximálně šotolina. Úplně ti bude stačit ta Biokovská.
http://www.mapy.cz/zakladni?x=17.0356750&y=43.3076...
 Autor:Petr B.
(neregistrovaný - IP: 80.188.2.***)
 Datum:18.5.2015 14:18
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Sveti Jure Údaje o příspěvku
V 2004 jsme jeli z Bašky Vody na Sv.Jure. Odbočovalo se na kraji Makarské v levo a pak do kopce. Po levé straně bylo malé parkoviště s pokladnou a vjezdem. Tam jsme zaplatili za auto a jeli směr Sv.Jure. Z Makarské je to tam kousek.

http://www.mapy.cz/zakladni?x=17.1008420&y=43.2624...
 Autor:Panďák
(neregistrovaný - IP: 88.100.235.***)
 Datum:19.5.2015 13:52
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Sveti Jure Údaje o příspěvku
Borku, cestu na Sveti Jure jsem absolvovala vloni z Tučepi. Výlet jsme si koupili od prodejce na plazi. Asi za 250 kuna na osobu. Výlety autobusem organizuje cestovní kancelář z Podgory. Byli jsme nadšeni. A proc? Vynikající průvodkyně Lucie, ceska, ktera zije v Chorvatsku. Za 4 hod.s ni stravene jsme se tolik dozvěděli o živote lidi v Biokovo, o pohoří Biokovo, o Chorvatsku. A hlavně cesta na vrchol je dost adrenalinova. Silnice je úzka a sama zatáčka. Osobní auta se nasemu mini busu musela vyhýbat. Z autobusu jsem nafotila spoustu fotek, natočila video. A hlavně pěkně v klidu a z vysky jsme si užívali te nádhery. V ceně zájezdu bylo i občerstvení. Doufám, ze na toto téma nereaguji pozde. Přeji krásnou, slunnou dovolenou.
 Autor:Jana Z.
(neregistrovaný - IP: 213.226.245.***)
 Datum:12.6.2015 19:36
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist