Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: COVID a dovolena v Chorvatsku
Text: Čauky Moraváku, tak teda musím říct, žes mi trochu dodal optimismu :-), a s tvým názorem se úplně ztotožňuji. Takže - počkáme zítra na vyjádření naší vlády, zda zařadí Chorvatsko na červenou. Pokud ano,tak s největší pravděpodobností nejedeme (nám už ani tak nejde o to, absolvovat a zaplatit po návratu test -souhlasím s tebou, jak jsi to napsal, tak bychom si ten test po návratu zaplatili, souhlas).Můj názor (nepodsouvám, opravdu je to jen můj názor)- spíš jde o to, že české rozhodnutí by mohlo -mohlo-(?) mít vliv i na postoj okolních zemí??možná??)Pokud bude pořád "zelená",JEDEME, a pak (jak to bude za dva dny,za týden...)-prostě "děj se vůle aláhova", to už neovlivníme. Třeba to bude totální závora (a problém pro turisty) a třeba to taky pořád bude OK, bohužel vývoj koronaviru neovlivníme a postoj naší,natož pak rakouské,slovinské,maďarské vlády už vůbec ne :-))) Tak uvidíme, ale tvoje rozhodnutí odjet 31.8. nás teda dost naviklalo :-)Moc ti to (moc si to) přeju,v pohodě odjet a v pohodě si to užít a v pohodě se vrátit.
Kamarádi uvažují i o Itálii, o které se v současnosti (v souvislosti se semaforem) moc nemluví, ale pořád mám jakýsi blok kvůli nedávné minulosti, kdy tam byl z hlediska nákazy masakr.Na druhý straně je to taky divný - naše (rak.,slov.,něm.,britská vláda) řeší Chorvaty, a Itálii takhle radikálně neřeší... (třeba mi něco uniklo a řeší?)
Takže - držíme si palce :-)ať to dobře dopadne a ať se dobře rozhodneme :-)
A napiš,jak jsi se rozhodl...
Přidáno:27.8.2020 10:23
Autor: Marcela (neregistrovaný - IP: 185.70.216.***)

Zpět na téma "COVID a dovolena v Chorvatsku"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist