Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doporučuji, právě jsem se vrátil
Text: My tedy byli už na začátku července a trasu tam přes maďarsko si natáhli až k Budapešti (tedy pořád po dálnici. Tam jsme vyjeli ve tři ráno v pátek 30.6. z M. Boleslavi. MB – Kolín – Havl.Brod – po dálnici do Brna, Bratislavy, pak v Maďarsku po dálnici M1 přes Gyor na Budapešť, před Budapeští po dálnici M7 k Balatonu. Od 10. do 13. h jsme si dáchli u Balatonu v Siofoku (parkování kousek od pláže zadarmo, tady: https://mapy.cz/s/1SIrU ) a pak pokračovali po dálnici M7 na hranice s Chorvatskem (nikde žádné čekání, pořád 130 – 140km/h, na hranici před námi 2 auta). V Chorvatsku za hranicemi po projetí dálničním mýtem A4 (prázdno) slejvák až do Záhřebu (průměrně jsem jel 100km/h – držel jsem se asi 50m za kamionem). Přes Lučko (na bráně asi 4 auta předemnou – v pátek v 16,30h) po A1 do Karlovace, kde jsme sjeli na D1 směr Slunj a dojeli do Jezerců (Plitvice), kde jsem měl zarezervovaný nocleh na privátu (50Eu za noc pro nás tři). Druhý den ráno v šest budík, prohlídka Plitvic a kolem poledne tradá k jihu. Na dálnici A1 jsme najeli V Gornja Ploca a po ní dojeli až dolů do Ploče (s jednou zastávkou na kafe u benzínky). Po pobřeží už to bylo do Bristu kousek. V hotelu jsme se ubytovali v 16:30 v sobotu 1.7.
Trasa tam na mapě: https://mapy.cz/s/1SIik

Zpátky jsme to vzali stejně, ale zkusil jsem to střihnout jako ostatní přes Sombathely. Jízda po státovce byla deprimující - třicítka ve vesnicích atp. Stav vozovky ale dobrej...
Přidáno:27.7.2017 16:25
Autor: Pavouk (neregistrovaný - IP: 213.168.182.***)

Zpět na téma "Doporučuji, právě jsem se vrátil"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist