Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Jel někdo přes Jihlavu, Znojmo a Vídeň ?
Text:
Kolega tam jel asi před měsícem 2x - nejel do Chorvatska, ale do Rumunska, ale potřebovali se dostat směr Graz a dále...Hodně jezdí a tak automaticky vypustil D1, protože při rekonstrukci je problematická, jak všichni víme, takže jel od nás ze Severu Čech směr Kolín - Jihlava - Znojmo - Vídeň a na každém semaforu stál přes více jak půl hodiny, byl z toho úplně vyřízený, nejhorší úsek cesty co mohl být. pak ještě bylo nějaké omezení mezí Vídní a Graz, ale to nebylo tak hrozné a stále se alespoň jelo. Cestu zpět zvolil na mé doporučení Graz - Linz - České Budějovice - Praha ... Bez jediného problému, kromě toho, že se tam platí 5 a 8 € za tunely, ale to neřeší, stejně jako já, ale cestu si nemohl vynachválit. Já jí v loňském roce jel také poprvé (úsek Linz-Graz) a je to perfektní. Pro Moraváky z ruky, ale pro Pražáky a okolí super :-) Na tuto dálnici mají totiž omezený vjezd nákladní auta a karavany, pokud nejedou někam tam, takže tam nepotkáte kolony kamionů trvale blokující pravý pruh v jednom štrůdlu :-)
Letos jedeme opět na Istrii, ale cestu tam jedeme do Maďarských lázní, ale i tak jedeme Budějovice - Linz - Graz - a k Balatonu, poté přejedeme přes Zahřeb na Istrii a cesta zpět bude Slovinská dálnice - Graz - Linz - Budějovice. Velký význam má to, že za posledních 5 let se zrychlila cesta kolem Tábora novou dálnicí a minulý rok plně otevřeným obchvatem Freistadtu, kde vyzkoušeno na cestě do Alp je úspora dohromady cca 45-60 minut dle provozu :-)
ŠŤASTNOU CESTU VŠEM :-)
Přidáno:14.6.2016 13:00
Autor: Jakub K...

Zpět na téma "Jel někdo přes Jihlavu, Znojmo a Vídeň ?"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist