Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Maslenica
Text: Naprosto nesouhlasím s těmito kladnými reakcemi!!! Právě jsme se odtamtud vrátili, měli jsme zaplacený týden dovolené, sebrali jsme se ten den, co jsme tam přijeli! Chápu, že někomu tento klid může připadat skvělý a odpočinkový, ale to, že v celé vesnici nebylo k vidění absolutně nic, místo moře tam byl špinavý, zabahněný sladký rybník, to už se opravdu přejít nedalo. Ubytovaní jsme byli u pana Dragana Djurice, příjemný pán, bylo to jediné ubytování, které jsme sehnali se psem. Peníze jsme vyřešili hned ze startu, měli jsme hezký pokoj, pitnou vodu, vše, tak proč ne. Psa jsme automaticky vzali do postele a chtěli se prospat po dlouhé cestě, domácí však přišli přívětivě s domácí pálenkou a chtěli se družit. Zhrozili se, když viděli psa v posteli a hned nám to zatrhli. Pes nechápal, proč za námi nemůže, kňučel. Je na to zvyklý, krátkosrstý, takže v chlupech ani nemá špínu.
Pak se zjevili ještě několikrát a nakukovali nám do apartmánu, když už jsme měli vše vyřešeno. To už se nám fakt nelíbilo. No a když jsme viděli to "moře", do kterého by žádná žena nevlezla, protože by si z něj něco zaručeně odnesla, málem nás trefil šlak. Slušně jsme zašli za majitelem, ať vrátí peníze, že zálohu si může nechat, s tím počítáme a my pojedeme jinam. Světe div se, to byl najednou obrovský problém!! Ve zkratce, o peníze jsme přišli a raději jsme se sebrali a jeli domů. Opravdu nikomu nedoporučuji sem jet! Pan Djuric za to jistě nemůže, ovšem jeho chování ohledně peněz bylo krajně nevhodné!
Přidáno:25.6.2015 11:39
Autor: kelishik (neregistrovaný - IP: 88.102.191.***)

Zpět na téma "Maslenica"

Fórum:   Místa v Chorvatsku
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist