Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Pes pri mori
Text: Tzv.,,bojová plemena" do Chorvatska nesmí pouze v případě, že nemá průkaz původu. Takže na dovolenou čistokrevné plemeno s PP a europasem normálně může. Bylo by to na další velké téma,které tady rozhodně nechci rozvíjet,ale podívejte se na statistiky a zjistěte si,kolik německých ovčáků,jezevčíků atd. ročně pokouše lidí.Chápu,že když se do někoho pustí jeden pitbull, tak je po tom asi větší paseka,ale já tohle rozdělování fakt nesnáším.Problém je v lidech, kteří si takové plemeno pořídí, neumí s ním pracovat a neúspěchy ve výchově řeší agresivitou a pak psa doku.ví. Kdo má takového pejska doma, moc dobře ví, jací jsou to milující bobíni.Někteří moc nemusejí psy, ale to už záleží na soudnosti páníčka, zda takového pejska tahat mezi jiné psy.
My máme 9 měsíčního am. stafforda a k moři ho letos raději nebereme. Je to ještě bláznivé jelítko.Až si budeme jisti,že vše bude v poho a nebude chtít nikoho oblizovat,zkusíme to.Zůstane doma s druhým páníčkem,který kvůli práci letos nikam nemůže a těšíme se na příští rok.Jedu ale se svojí čivavou a doufám,že si to užijeme. Sluneční paprsky vyloženě vyhledává, budu mít plážový stan kvůli stínu a jedu ještě před začátkem sezony(tzn méně lidí a menší teploty)
A vůbec, téma diskuze je o předání zkušeností a ne: CO SI O TOM MYSLÍTE? Nezajímá mě, co si myslí Pepa,který svého psa nevzal v životě mimo zahradu,do auta,nebo mezi lidi.Potřeby některých lidí dělat chytrý prde.e a vytvářet konflikty, nechápu.
Všem přeji klidnou a pohodovou dovču.
Přidáno:29.4.2015 09:21
Autor: Dasa (neregistrovaný - IP: 185.51.248.***)

Zpět na téma "SE PSEM NA PLÁŽ"

Fórum:   Pláže a koupání
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist