Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovinská známka 2009
Text: Jel jsem a v Pesnici najednou Octavia a stop policija. Klidně přes plnou čáru a odbočit do leva. Tam u těch staviv jsem zastavil a už šli : pasy, dokumenty od osob, auta, prohláželi zavazadla. A otázka - proč jedete tudy a ne přes dálnici. Moje odpověď v jejich jazyku - jedu do Ormože do firmy colorbeton. Další dotaz : a proč v autě ty věci na moře. Moje odpověď : protože potom pokračuji dál do Ogulinu do firmy colorbeto.hr , no a když jsem padesát km od moře tak tam pojedeme asi tak na tři- čtyři dny někde na hotel.
Na jeho dotaz jak to tam znám jsem mu odpověděl že jako malé děcko před více jak 50ti lety jsme jezdili na kolách z Hoče na Špiefeld se dívat na hranice. No a tak jsem se přátelsky zeptal je-li problém v cestě po okreskách. Odpověď - není , jenom nechceme aby nám turisté jezdili městem když mohou jet po H2 (hitra cesta). Povídám a sankce ? Jeho odpověď - pokud mu prohlédneme dokumenty a vozidlo a nenalezneme závady - kažeme samo srečan put i ajde, vozi.
Čili naprosto jasná buzerace. Pochopitelně za těch 15 minut co mne zdrželi a + zkrácení času po H2 bych byl už někde na Miklavžu. Čili zdržení asi tak 25 min. Ale vydělal někdo z Vás 35 Euro za 25 minut?
Resumé - nebojte se jich a lžete jim jako já. Řekněte že budete někoho nakládat na kolodvoru /nádraží/ nebo něco jiného. A nebo - jedeme nejdříve do Mariboru se podívat na památky.Kdo Vám může něco dokázat. Nemůžou trestat za to, že jedu po normálních silnicích. Malá jazyková bariéra má také svůj význam.
Přidáno:6.4.2009 08:58
Autor: Václav (neregistrovaný)

Zpět na téma "SLOVINSKÁ ZNÁMKA a OBJÍŽDĚNÍ DÁLNICE VE SLOVINSKU"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist