Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: POTOČNICA ostrov Pag
Text: První týden v září 2007 jsme se vydali na dovolenou do Chorvatska,konkrétně na ostrov Pag.Ubytování jsem sehnal přes internet ve vesničce Potočnica v apartmánech Mac Adams,které mě zaujali nejen příznivou cenou,ale i svou polohou přímo u moře.

Jeli jsme vlastním vozem,tehdá ještě našim fiátkem palio.Cestu jsme měli naplánovanou přes Rakousko a Slovinsko.Vyjeli jsme Z Benešova jsme vyjížděli ve čtvrtek 30.8.2007 navečeru. Cestou jsme se stavili na zámku Hluboká nad Vltavou, v nočním osvětlení je nádherný. Po přejezdu několika mítných stanic v Rakousku jsme dorazili do Slovinska, kde jsme na parkovišti hned u silnice přespali do rána,původně jsme chtěli pokračovat nonstop,ale poněvadž všichni v autě spali a já začínal klimbat také, rozhodl jsem se raději k přepání ve Slovinsku. Slovinsko mi hodně připomínalo Čechy. Podobné domy, stavy aut, atd. Ráno jsme tedy pokračovali dál přes Maribor do Chorvatska stále po dálnici s občasnými zastávkami směr na Zadar,přejeli jsme most mezi pevninou a ostrovem a už jsme byli na Pagu.Ostrůvku proslulém výrobou pažského sýra a pažské krajky.Počasí nám po cestě moc nepřálo a ani nedodávalo příliš optimismu. Pršelo, padali kroupy, chvílemi se i blýskalo, no prostě paráda. Když jsme ale přijeli na Pag, rázem všechen nečas ustal a začalo svítit sluníčko. Cestou jsme se zastavili v městečku Pag, které jsme si celé prošli ,je to takové historické centrum ostrova. Poté ještě s pár zastávkami jsme zamířili přímo do Potočnice.

O
Přidáno:26.12.2013 23:49
Autor: Rosalovi (neregistrovaný - IP: 93.138.134.***)

Zpět na téma "Ostrov Pag"

Fórum:   Ubytování
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist