Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text:
Asi to nemá cenu řešit, chlapci :-)

Je pravda, že Chorvati nejsou nejlevnější, ale třeba ve Španělsku, ač je sužováno dost velkou krizí (o které se na rozdíl od ostatních států nemluví) tak mají ceny ještě vyšší.

S obouma souhlasím - když jedu na dovolenou, tak nerad šetřím - chci si to užít, je to jenom 2-4xdo roka (2xléto, 2xzima).
Teď se chystáme s manželkou na motorce do Rakouska a Itálie na týden - bydlet budeme každou noc někde jinde penziony se snídaní, na oběd nebo večeři si zajdeme a jedno jídlo pořešíme "houskou někde z krámu". Cena za takové ubytování je dle lokality 25-35€/os/snídaně. To jsou penziony, hotely většinou kolem 45€ a výše. Takže počítám jenom na ubytování se snídaní cca 400-450€, obědy (večeře) dalších cca 150€ a potom nějaká ta houska, benzín, poplatky (mýta - jedeme hlavně na průsmyky) a myslím že na ten týden nebude 20 000,- stačit, ale chceme si to užít se vším všudy. Hlavně jak jsem psal v jiným vlákně - budeme čekat rodinu a to už se třeba na motorce nepodíváme a samozřejmě peníze ubydou, ale tak pojedeme třeba jenom na jednu dovolenu, ale tu si budeme chtít užít se vším všudy.
Musím uznat, že třeba v zimě na hory nejezdíme do all incl, ale vaříme si - ani ne kvůli šetření, ale tam člověk jede v 10 na lyže, mezi 16-17. hodinou se vrátí, takže je čas si v klidu uvařit, nehledě na to, že v té rakouské vesničce, kde bydlíme není zrovna žádná hospoda :-)

Ale každý ať si to dělá jak chce, hlavně ať vyjde počasí a ve zdraví se vrátí !!
Přidáno:31.7.2013 11:16
Autor: Jakub K...

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist