Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blanenské cestovní kanceláře
Text: Další hrozný „diskusní“ poznatek: Jak je možné tvrdě odmítnout odpuštění?! Existuje vůbec něco, co by opravdu kvalitní člověk nemohl dokázat odpustit? Síla se přece neprojeví v tom, že ležícímu ještě šlápneme na krk, ale že dokážeme zvládnout sami sebe! Chce snad někdo z nás ostatních „soudců“ vážně prohlásit, že se nikdy nedopustil žádné chyby ani doma, ani v zaměstnání? A to, prosím, ani pod vlivem? Chce snad někdo z nás vážně tvrdit, že v zaměstnání pracoval vždy na 100%, že už nikdy nešlo udělat více nebo lépe a že tudíž má nezadatelné právo nemilosrdně posuzovat všechny ostatní, hlavně paní Kopeckou, která v podnikání kdysi pochybila? Doufám, že se nikdo takový mezi námi nenajde, protože by to s ním bylo ještě horší, než to nyní vypadá. Jestliže naše práce není stoprocentní, neměla by být ani naše mzda méně než stoprocentní? Vracíme my někomu peníze ze mzdy za to, že nevěnujeme 100% pracovního času a úsilí skutečně práci? Proč chceme kompenzaci? Máme na ni vůbec právo? A jestliže ji dokonce i dostaneme, proč se tváříme, jako bychom nedostali nic?! Neznáme v životě vyšší hodnoty než peníze a svůj prospěch?
Máme vůbec právo urážet podnikatelku, která se nám sice snaží vyjít vstříc, ale všechno se jí nepovede nebo všechno nedomyslí? Kdo nám dává právo nadávat jí třeba do prasat a když nám vrátí peníze, tak ji nazývat ještě zlodějkou? Není takové chování nás samotných daleko více urážející než opilé projevy?!
Přidáno:29.7.2013 00:22
Autor: Karel Pajer (neregistrovaný - IP: 88.101.145.***)

Zpět na téma "Blanenské cestovní kanceláře"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist