Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text: Nikdy neříkej nikdy,že?My jeli letos na Istrii,konkrétně do Puly a poté do Moščeničky Dragy.Cesta ubíhala krásně až před Chorvatskými hranicemi 12km kolona na 1,5 hodiny,každému kontrolovaly pasy,nějak jsem si říkal o co jim jde?Z toho 6 km bylo do kopce,takže poskakování v tomto vedru v autě zvýšilo průměrnou spotřebu z pěkných 6,8 na 7,3 (1.6 benzín).
Pobyt byl jinak vcelku bez komplikací,jen mě docela vadilo,že v předražených apartmánech nebyl ani pořádný nůž.Vzhledem k tomu,že na místech kde jsme byli je dost komárů,moskytiéra v oknech by také neuškodila.
Co mi ale hodně vadilo,tak byl nedostatek toalet na plážích.Např.v Moščeničce byl pro celou pláž(a že tam byla hlava na hlavě)jedinej umorousanej záchod a ještě tam uctivě vybíral děda dvě kuny za vlez.Nicméně se záchod večer zavřel a když si potom někdo dával pití v plážovém baru,tak neměl kam chodit dělat potřebu.
Celkově mi to přišlo nějak-za moc peněz málo muziky.Ale i se člověk docela pobaví,když mu nabídnou například apartmán pro dva za 57 euro na noc a ještě plus 5 euro na den za to,že si tam laskavě může nechat zaparkované auto,no není to legrace?
Něco bych ale přeci jen pochválil a to restauraci Jupiter v Pule,která nám byla doporučena a také byla napsána v Chorvatském průvodci.Jídlo tam bylo skvělé a za celkem rozumné peníze.
Co ale ani vyjímka Jupiter nezachrání je to,že se do Chorvatska hned tak nevrátíme a počkáme,až si uvědomí,že za ty peníze co tam utrácíme budem chtít také adekvátní služby.
Přidáno:26.7.2013 23:11
Autor: Jarek (neregistrovaný - IP: 90.178.33.***)

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist