Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Povljana - ostrov Pag
Text: Se spožděním ale přece...

V Povljaně jsme byli loni přesně uprostřed léta, v apartmánu Aurora (poslední vínový dům v ulici za Tomi kempem). Hledali jsme něco kde je klid a hlavně vhodné koupání a prostředí pro malé děti (1 a 3 roky).

V Povljaně je cca 5 pláží, 3 písečné a 2 kamínkové. Nejblíže od Tomi kempu je kamínková, nalevo od minipřístavu je písečná, kousek dál je kostel kde jsou dvě písečné pláže a je tam i parkoviště pro auta. My jsme byli na té úplně vzadu, vhodné i pro velmi malé děti.

Nejvíce se nám líbila pláž Dubrovník u majáku - jemné kamínky, v moři písek, pozvolný vstup do moře takže děti mohli řádit a nemuseli jsme se bát hloubky, dá se tam i skákat do vody, v západní části se dá ležet i pod stromy atd. Autem se dá přijet až k pláži (deka 5 m od auta, 10 metrů od stánku s občerstvením), pronajímají tam šlapadla se skluzavkou.

Nám se dovolená líbila, letos jedeme znova. V městečku je tak nějak vše co je potřeba - obchod, bankomat, pizzeria (Snoopy - doporučuji) a další restaurace, stánky s občerstvením a suvenýry.

Apartmán super, kompletně zařízený, nový a čistý, hrozně příjemná a vstřícná správkyně, vzadu prolézačky a houpačky pro děti, venku velký gril a posezení, každý apartmán má své parkování...

Kdo hledá dovolenou jako my pro malé děti (koupání), chce na dovolené relaxovat a chce klid (že tam není megaturistické centrum s rachotem v noci nám vyhovovalo, večer je tam klídek) můžeme jen doporučit, bylo to přesně co jsme hledali.
Přidáno:23.3.2013 09:34
Autor: AndyMAX (neregistrovaný - IP: 83.208.243.***)

Zpět na téma "Povljana - ostrov Pag"

Fórum:   Místa v Chorvatsku
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist