Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boban
Text: poračování..
Pokousání krabem,vorvaněm,škorpióny nebo jinou havětí tu není žádnou vzácností,zvláště pozor na žraloky,kterými se to tu jen hemží a tradičně se zaměřují na české blond učitelky a místní pobudy.
Pokud se přes všechna moje varování rozhodnete navštívit tuto neznámou zemi na samém konci výspy civilizace, doporučuji podniknout cestu nějakým levným vozem např.Trabantem, což se později může hodit v kempu při vykuřování obtížného hmyzu a přehlušení smradu z levandulí, oleandrů či jiného podobného bylinného neřádstva..navíc uděláte nezapomenutelný dojem na místní celníky a policii.
Peníze pokud možno zanechte doma, stačí vzít sebou pro směnný obchod s domorodci nějaké přebytky z domova například Jabloneckou bižuterii(Bijoux Bohéme) nebo pravé Olomoucké tvarůžky, ale i s čerstvými jaterničkami a prejtem zde uděláte úžasný byznys, neboť nic tak exotického tu ještě neviděli, jinak se to dá i docela výhodně na trhu směnit třeba za teplé bačkory nebo ručně pleteného kulicha s futrálem na nos!
Chlapi bacha! Pivo tu mají teplé kyselé a bez pěny, menu vůbec nedoporučuji- vaří se tu po putykách všejaké potvory, které vám po pozření ještě hýbou žaludkem, taky někteří lidé co se tam tak nějak povalujou po plážích /asi nemaj na plavky a jsou tam jak je Pán Bůh stvořil úplně nahatý….no to je přece škandááál.

Není konec-konců lepší sedět doma na prdeli a kochat se krásnými a známými pohledy z okna, jako kdysi praotec Čech učinil, skončil na Řípu a jaký měl odtud výhled !
Přidáno:9.2.2013 07:34
Autor: milošhr (neregistrovaný - IP: 80.188.8.***)

Zpět na téma "Kemp Boban"

Fórum:   Kempy
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist