Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boban
Text: Pokud by Vás něco z toho co zde budete číst zaujalo, důrazně varuji a dávám podnět k zamyšlení, že ne vše musí být pravda.
Tak například:občas se stane, že tam uprostřed léta připlují z Grónska obrovské masy ledu/kry,které ochladí moře natolik, že se na něm dá i bruslit, proto doporučuji sebou vzít potřebnou zimní výbavu /brusle,teplé oblečení a hlavně klapky na uši, už i proto,že od samého rána neslyšíte nic jiného než zběsilý řev rozvášněných cikád.
A tak pořád dokola samé šplouchání moře, v noci až zas moc podezřelý klid..vyřešil jsem to na plný pecky zapnutým rádiem abych se cítil tak trochu jako doma- tož to byla teprve pohoda.
Pohled na moře, no hrůza jen samá voda a nic než voda, já co jsem se těšil na dovolenou s představou komfortu zlatých kohoutků a van s moderními vymoženostmi jako vyhřívané bazény, umělé vlny, solárko i s možná stále nabuzenou manželkou a řvoucími dětmi, jsem rozčarován - nic takového tu není!
Příroda…fuj tajbl,v moři se to hemží samou neznámou havětí, proto vůbec nedoporučuji tam lézt, natož se koupat, hrozí i prosolení v příšerně slané vodě a navíc v kempu dodnes neznají splachovací WC-chodí se na „bidýlko“ (pro nezasvěcené =lehká polní přenosná latrína).
Co je ale úplně nejhorší,není tam ani jeden ze známých supermarketů,jako např. Blilla apod…tak jste tu vlastně občas nuceni někomu něco šlohnout/ukrást, nejlépe sousedům vedle aby ste vůbec vyžili a nemuseli se spoléhat na mrzké a pofidérní úlovky z moře nebo všelijaké místní patlaniny.
Přidáno:9.2.2013 07:31
Autor: milošhr (neregistrovaný - IP: 80.188.8.***)

Zpět na téma "Kemp Boban"

Fórum:   Kempy
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist