Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Ražanac - kemp Planik
Text: Opravdu je to kolem 5OO metrů.A když člověk nechce být na pláži hned ve "středu" Ražanacu, tak je to ještě o 200 metrů dále.Je lepší jít až na konec městečka, tam je obsazenost pláže přece jenom menší než pod apartmány a hotely a po pár metrech je úplně nulová, takže skoro úplné soukromí, jestli to na dlouhé pláži bez větších stromu a kamenů jde. Na začátku pláže byla sprcha. S dětmi bych do kempu asi nejel, zvláště, když bych k moři chtěl chodit pěšky. Jde se totiž po "výpadovce" z městečka po úzkém chodníku s tím, že někde člověk musí vstoupit sem tam i do silnice.Jinak se dá jezdit autem a dojít posledních 100 metrů. Moře je ale nádherně čisté, pohled na Velebit neopakovatelný. Velkou výhodou je, že v kempu jsou všude vzrostlé borovice, tedy stín. Ale v době, kdy jsme tam byli my, moc nefoukalo, takže bylo i tak dost vedro. Z borovic kape smůla, z auta jde sundat použitím lihu, nebo lepší je zaplachtovat.Navíc tam poletují malí ptáčci, skáčou po borovicích a "séřou a séřou". Stan je na vyprání a auto jsem umyl místní vodou, která je rozvedená po kempu.
V kempu je jen malá "hospůdka", kde nabízejí i 4 "jídla", ale asi bych je každý den nechtěl.Pečivo se dá koupit v městečku.
Pro děti jsem tam viděl trampolinku a nějakou houpačku.
Sociální zařízení v kempu bylo udržované, čisté.
Letos v srpnu jsme platili za 2 osoby, stan a auto 157 Kun na jednu noc. Je možné připojit se na elektriku. Kemp byl poloprázdný, na rozdíl od kempu v městečku, kde nebylo volné místo.
Přidáno:7.9.2012 17:05
Autor: kabinet302 (neregistrovaný - IP: 212.96.172.***)

Zpět na téma "Ražanac - kemp Planik"

Fórum:   Kempy
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist