Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Premantura (Istrie u Puly) - stánky s občerstvením, restaurace a zábava
Text: Premantura je krásné místo, ale na konci srpna na blind nedoporučuji. Po vlastní zkušenosti není možné sehnat žádné ubytování přímo v Premantuře, max. tak v kempu Stupice pod vlastním stanem. Nic levného to také není. Pokud budete mít VELKÉ štěstí a seženete apartmán, tak počítejte min. 50 Euro pro 2 os/ noc, ale i více. Ani kemp není zrovna nejlevnější. 1 Os + auto + stan na té nejlevnější a také nejhorší parcele vyjde na noc 18,50 Euro. ( 2 osoby + stan+ auto/27,50 Euro na 1 noc).Pro mne to nakonec ale bylo jediné řešení. Apartmány volné nebyly žádné. Jinak Kamenjak je nádherné místo s otevřeným mořem, útesy na ležení i na skoky do vody, podmořské jeskyňě, doporučuji návštěvu Safari baru. S malými dětmi snad raději ale volit jiné zátoky např. Njive, Plovanije s lepším přístupem do vody a určitě všichni mějte boty do vody. Příjemný komfort Vám zajistí i přenosná lednička a chlazené nápoje ssebou. Jezdí se tam na celodenní koupání. Autem vjezd 35 kun/ den.
Jinak místo je to nádherné, věřím, že nejkrásněji je tam právě na přelomu dubna a května, kdy je park zelený a rozkvetlý orchidejemi a méňě lidí. Moře je tam tyrkysové, nádherně čisté a z JZ a Z strany otevřené.
Všeobecně je poznat, že Istrie je hlavně destinací Italů a Němců, Češi sem moc nejezdí a je to výrazně dražší lokalita než "česká" Makarská riviéra. Kdo na Istri bude hledat oblázkové pláže podobné těm z Makarské, tak je tam pravděpodobně nenajde. Je to jiný ráz pobřeží než to dalmatské.
Přidáno:26.8.2012 05:34
Autor: Markéta (neregistrovaný - IP: 195.113.171.***)

Zpět na téma "PREMANTURA"

Fórum:   Místa v Chorvatsku
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist