Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Text: Vrátili také ze Sevidu. Byli jsme naprosto nadšení, ubytováním, mořem, plážím, tím jak je tam klid.... Vracíme se tam příští rok na 14 dní. Týden byl opravdu málo, proto jsme výlety nepodnikali. Jednou jsme jeli na nákup do Primoštenu a to nám stačilo. Do Splitu jsme se nehnali, byli tam naši sousedé a byl to asi "očistec". Za rok ale zkusíme využít vaše tipy na blízké restaurace. Navštívili jsme jednou tu v Sevidu. Pizza nic moc, ale uspokojila. Pivečko dobré. V obchůdku se dá sehnat opravdu spousta věcí a my měli čerstvé pečivo i odpoledne. Ráno jsme tam bohužel nikdy nešly, ale příští rok si určitě dojdeme před obchod pro čerstvé ryby-o těch jsme neměli tušení, až od vás.
Sevid doporučuji už z toho důvodu, že tam prý nikdy neprší, maximálně 7x v roce, před zimou. Udělá se oblačno, naprší v okolí-Trogir, Split atd a Sevidu se to vyhne. To mi přijde super pro nás turisty, pronajímatelka říkala, že pro ně už moc ne, kvůli zahrádkám :)
Vodu opravdu dovážejí v cisternách, ale pronajímatelé si dělají dost velké zásoby, ví na jak dlkouho jim co vydrží. Voda je výborná a nikdo nás neomezoval ve sprchování nebo používání vody při přepírání atd.
Na vyžití to tam opravdu není, ale nám to tak vyhovovalo. Při delším pobytu určitě zavítáme do Trogiru na večerní vyžití nebo na denní do Primoštenu-jak tu někdo dával tip co tam vše je.Byl někdo v Sevidu od poloviny června,zvažujeme příští rok od 15.6.nebo od 13.7.Bojíme se, aby v červnu bylo teplo a teplé moře.Má někdo zkušenost? Děkuj
Přidáno:17.7.2012 11:59
Autor: Z.M. (neregistrovaný - IP: 81.90.168.***)

Zpět na téma "SEVID"

Fórum:   Místa v Chorvatsku
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist