Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: již nikdy více Amálka tour
Text: Bohužel jsme i my letos naletěli předražené,podúrovňové, KATASTROFÁLNÍ a PROLHANÉ nabídce od CK AMÁLKA TOUR - penzion DAVOR:
AUTOBUS:tam -] řidič začátečník,který si spletl trasu a zajel pár hodin navíc,do kopce na útesu mu to chcíplo a než se zadařilo nastartovat,byli všichni polomrtví..cesta zpět již profesionální. $
UBYTOVÁNÍ: šok (!) min.8 závažných závad na "apartmánu" (lednice nefunkční a protékala,do toho vyrvaná el.zásuvka.. skvělé pro děti,sprchový kout neodtékal,osvětlení v koupelně též nefungovalo,vypadávala klika,lišty v posteli vylámané,klíč u balkónových dvěří chyběl atd..)
SPOLEČNÁ KUCHYNĚ: naprosto odporná,el. vařič téměř nevařil,vybavení(2 pánvičky,hrnec)nalezeno asi na smetišti, příbory a talíře projistotu žádné..
DELEGÁTKA: jako kdyby neexistovala,slovo pod úrovní a neschopnost je v jejím případě komplimentem.V případě žádostí o odstranění nedostatků - reakce alá výsměch až pohrdání.Schopna leda výmluv na majitele a odkázat na podání stížností ke krachující CK..
Když došlo k odcizení oblečení z bálkonu,už ani nepřekvapilo..
V DEN ODJEZDU: 9h opustit pokoje (podotýkám odjezd až v 18h),zavazadla se museli zanechat na společné (NEZABEZPEČENÉ)chodbě.Po návratu z pláže již bez nároku na osprchování před odjezdem(!)jsme se museli převlekát na veřejné chodbě (velmi ponižující).
SHRNUTÍ: Zájezd vhodný pro standard cigána.Cena vs. kvalita = zlodějina.Neuvěřitelné,že v dnešní době takové jednání může CK procházet a není překvapující,že není členem Asociace CK
Přidáno:22.11.2010 03:45
Autor: Ponaučení (neregistrovaný - IP: 80.188.68.***)

Zpět na téma "Blanenské cestovní kanceláře"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist