Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: navážení telátek do kotců
Text: Na počátku roku jsme si vybrali CK Vítkovice s termínem na počátku září v hotelu Lišajn - Novi Vinodolski. Za klid a nabídku perfektního zprostředkovatelského servisu CK jsme zaplatili zálohu a těšili se na pobyt na Jadranu.
V neděli 23.8.09 jsem si dovolil formou e-mailu skromný dotaz: dvanáct dní před odjezdem si dovoluji připomenout zájezd na Lišajn, objednaný v únoru 2009.
Na který jsem dostal uklidňující odpověď: Dobrý den pane Havle, pokyny k odjezdu odchází poštou v pondělí 24.8.2009.
V poště jsem měl současně se zaslanými vouchery i výzvu k vyzvednutí doporučeného dopisu. V něm CK Vítkovice akceptovala „bez jakéhokoliv ověření“ oznámení hotelu, že v důsledku nutné opravy havárie vody nemůže naplnit rezervované pobyty a nám obratem nabídla výběr z jiných „kotců“. Tak jsme přijali náhradní „kotec“ a jeli na Jadran.
CK Vítkovice si nedala žádnou práci ověřit tvrzení hotelu. Během našeho výletu do Vinodolského jsme mluvili s klienty jiných CK. O žádných opravách vodovodu nebo omezení provozu nevěděli, dvě směny na recepci hotelu rovněž o uzavření kapacit nic nevěděly. Tehdy nás napadlo to přirovnání „navážení telátek do kotců“.
Reklamace na CK Vítkovice, na ACK ČR a na Chorvat. turist. sdružení, byla marná. Na skromné upozornění, že rozdíl v ceně mezi Lišajem a jeho imitací činí 400 Kč. CK nereagovala. Pokud CK Vítkovice zachrání těch 800 Kč před krachem?....
Cítím povinnost varovat ostatní před zřejmě dobře zaběhnutou praxí, jak navést telátka do volných kotců.
Přidáno:20.11.2009 09:14
Autor: Havel (neregistrovaný)

Zpět na téma "navážení telátek do kotců"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist