Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Kto ste sa uz vratili ? napiste postrehy, ceny , zazitky...tesime sa :)
Text: Vrátili jsme se zpátky na řižovatku a potkaly další čechy, rychlá konzultace s domorodcem, přemapování v navigaci tom tom a už jsme jeli na hraniční přechod rogatec, pak na krapina a tam jsme najeli na dálnici na zagreb. SLO celník byl hrozně důležitý, občanky zkoumal důležitě a baterkou si posvítil dozadu do auta, HRvatsky celnik nam jen pokynul a už jsme frčeli. Zajížďka díky špatnému trefení na most v Ptuji asi 20km a cca 30 minut, ale zase fajn cesta - serpentiny, kopečky a tak . Z Krapin mýto o něco levnější. Z Zagrebem příšerný fičák, ale fakt příšerný. zakempovali jsme na 1. odpočívadle s benzínkou. Přitom jsem si říkal, že se v HR nesmí spát v autě, aletam všichni spali, spacáky na zemi, v autě, desítky lidí.Tak jsme taky usnuli, po hodině se to trochu uklidnili, sjeli jsme o 50km níže a opět fičák jak blázen, tak zase hoďka chrupec.
Na navigaci nám svítilo 450km furt rovně, tak jsme se vydali na cestu.cca každou hodinu a čtvrt zastávka na benzínce, protáhnutí, proběhnutí - ranní ünava byla hrozná a žaludek nic moc. asi 50km před Splitem jsem do sebe hodil jednoho red bulla a dojeli jsme až do Šestanovac. Všude jsem mýto platil v Eurech a vždymi vrátili více, než měli (v Kuna). poprvé mi měl dát 9, 40Kuna, dal mi 10 a podruhé mi dal asi o 3 kuny více, že nemá drobné.

Cesta po makarské nic moc, auto za autem, odlovena jedna keš, příjezd do Drveniku okolo 11:00. zaparkovat, koupit lístky na trajekt (prý jim nešlo platit kartou, ale zkusil to, tak doufam,
Přidáno:4.8.2009 13:09
Autor: Lucano (neregistrovaný)

Zpět na téma "Kto ste sa uz vratili ? napiste postrehy, ceny , zazitky...tesime sa :)"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist