Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Kto ste sa uz vratili ? napiste postrehy, ceny , zazitky...tesime sa :)
Text: [b]Odjezd[/b]: 23.7.2009
[b]Čas[/b]: 12:00
[b]Auto[/b]: VW Golf Plus 1.9TDi 77kW

Výjezd z Chlumce nad Cidlinou Východní Čechy, směr Čáslav - Jihlava - Moravské Budějovice (radar nefotil - odstavený) - Znojmo - Hatě - Vídeň - Graz - Zagreb - Šestanovac - Drvenik - Sucuraj - Stari Grad (ostrov Hvar).

Den před odjezdem byla příšerná bouřka, do odjezdu nešla elektřina, takže jsme ještě na rychlo se jeli k sestře umýt, poslední zabalení a vyrazili jsme s plnou nádrží + 20l kanystrem v kufru.

Cesta celkem pohodová, v Čechách teplo tak akorát, cestou na hranice jsme odlovili pár keší. příjezd na hranice okolo 18:00, odpočinek, zkouknuli jsme ten hnus ve Freeportu na Hatích, pokračovali na Vídeň. Vídeň lehce ucpaná (jeli jsme z pátka na sobotu), ale těch 60-70 se jelo furt. Příjezd na poslední odpočívadlo za Grazem okolo 22:00. Čůrací pauza, zkoušeli jsme aspoň na hodinu usnout,ale to se nám nepodařilo, tak jsme se u stolečků najedli a s dalšíma Čechama zkoumali objížďku SLO dálnice. Rozhodli jsme se přes Mureck - Trate - Lenart - Ptuj. Exit 226 Gersdorf, pak už to jde až do Ptuje ůplně samo. Cesta parádní, cestou pár čechů, poláků, němců, Dojeli jsme do Ptuje a dolili 20l kanystr, asi 3 litry se nám nevešly, tak si je vzal pán, co jel s passatem za náma :). V ptuji jsme hledali odbočku na nový most, ale za boha jsme se nemohli trefit, tudíž směr na Sp. Hajdina a hle, uzavírka. O kus dál kartönová cedule s nápisem Zagreb [[[. Tak jsme jeli, po 1km uzavírka. Vrátili jsme
Přidáno:4.8.2009 13:06
Autor: Lucano (neregistrovaný)

Zpět na téma "Kto ste sa uz vratili ? napiste postrehy, ceny , zazitky...tesime sa :)"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist