Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: WIFI v chorvatsku
Text: pro ADMINA - přispěvovatelé se mají podle Vašich pokynů držet témat a diskutovat. Diskuse je naprosto rozdílná od zdělování svých subjektivních pocitů a myšlenek. Je zde jeden člověk, který sice často přidává trefné příspěvky, k tématům ale daleko častěji zde prosazuje a neustále vnucuje právě své -chytrosti-.
Všichni víme že jde o panan Vítka. Co jste se na jeho stranu postavil i Vy, narostla mu křídla a dovoluje si stále více.
I v tomto vláknu, jako vždy odbočil od faktů a trousí zde své myšlenky, o kterých je skálopevně přesvědčen, že takto musí konat i ostatní. A následně mu činní radost, když se rozpoutá to, co očekával. Prostě jeho klasická -One Man Show-.
Co je komu prosím do toho, že chce mít na dovolené wifi, bazén, nebo jet přes placený úsek dálnice?? Jistě, pokud někdo napíše, že si neví rady kam má vlastně jet na dovolenou, pak ať tu místní mudrcové rozvinou svou fantazii, ale prč se mám v tématu WIFI v chor. dozvědět, že manželka, děti a všichni jsou chudáci(v lepším případě)!!
Spoustu lidí odtud cíleně vypudil (někdo se sice vrátil) ale jinak, opravdu velká tragedie jednoho člověka, co je přesvědčen o své jedinné a neotřesitelné pravdě, podle které se musí řídit všichni ostatní.
Nabíka ubytování zde ubývá, neustále zde titéž osoby tlačí emailové kontakty na stejné ubytovatele. Jediné co člověka může těšit je, že sem opravdu nemusí chodit a číst to. Ale je to opravdu řešení, proč...nebo si opravdu myslíte, že je tyto příspěvky k Vám lákají čitalete? Alice
Přidáno:19.4.2009 10:40
Autor: ali (neregistrovaný)

Zpět na téma "WIFI v chorvatsku"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist