Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text: Ahojky lidicky! Ja jezdim do Chorvatska uz 7 let a jeste jsem nemela zadny problem! Ani s policii,ani s cenami.Musite si opravdu dat tu praci a hledat na internetu a ve forech to nej!!! Ja jezdim kazdy rok nekam jinam a muzu rict,ze vsude bylo super,cisto a ne draho.Ono je lepsi jezdit dolu od dalmacie az k Dubrovniku a na Peljesac.Cesta je delsi,ale vyplati se.Nejdrazsi je kolem Zadaru a Primostenu a Makarska,protoze lidi nechteji dale jezdit a chorvati toho vyuzivaji.Nejlepsi jet je v noci tak,abyste yli v Chorvatsku v rannich hodinach a mate pokoj od policie a klidek na dalnici.Ja vyjizdim vzdy z Grazu(Rakousko) kolem 22.00 hodin nebo az o pulnoci a jeste jsem nezazila stat nekde ve fronte na hranicich nebo v zacpe na dalnici!!
Ubytovani vzdy pekne a ciste,ne drahe(30 euro pro 2 na den)
a to jeste k tomu ne dal od more jak 200m a s vyhlidkou na more.Kdyz si menite penize pro poplatky na dalnici,vemte vzdy drobne za 50 euro a mate pokoj od Kun.Na Peljesaci je krasne a piscita plaz v Orebici a super jidlo,velke porce a ceny slusne!Na 14 dni pro 2 osoby s bydlenim a jidlem kazdy den venku,bez toho,abych musela pocitat kazdou korunu vam vystaci 800 Euro!A cestou zpet si muzete usetrit jeste 25 euro za dalnicni poplatky,kdyz pojedete starou cestou a mate i super klidek na ceste.Tuto starou cestu ted malo lidi vyuziva!Kdyz vyjedete kolem 16.00 hodiny,jste na te stare ceste sami!! To uz se nam stalo 3x,ze jsme potkali jen domaci,z tech osad.Treba jen vyzkouset!!
Přidáno:13.10.2007 11:57
Autor: Jana (neregistrovaný)

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist