Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text: Já bych s Janem v podstatě souhlail. My se včera vrátili z Biogradu, je fakt že dojmy jsou totálně zkažené tím peklem v noci na Krapině - Macelji, ale přes to:
1) všude kam se podíváš hromady sutě, zaneřáděné zahrádky, smradlavé odpadky...kdo byl třeba v Rakousku v Alpách, ví o čem je řeč
2) ceny jídla vysoké, ale třeba zaplatit v restauraci kartou - neřešitelný problém. Uznávám že porce a přístup personálu profesionální, posezení v historických hospůdkách super.
3) já osobně jsem tam teda nic levného neviděl, chtít 30 kun za půl hodiny šlapadla atd. mi přijde už dost divoké
4) dálnice - paráda, snad i to mýto bych zkousnul, ale proč kuva jedu 250 km v kuse a čumím na proměnnou značku max 100 km/hod. s varováním na nebezpečí smyku, když je sucho a na dálnici tři auta za minutu. To co předváděla cestarina Lučkovo u Zagrebu v sobotu je kapitola sama pro sebe. Jinak zbytek cest tristní.
5)Chorvati opravdu jezdí jako prasata, člověk aby se bál jít pěšky na pláž
6) Stejně ale ještě větší blbákov je Slovinsko, konkrétně druh Slovinský celník (minimálně tu blondýnu včera na Macelji) bych vyhlásil jako blba světadílu.

Co je nám to platné, dokud tam budou jezdit a sypat eura zástupy němců, rakušanů, čechů a slováků, tak si s náma Gorani budou vytírat svoje prdelky i nadále. Za sebe říkám že letos podruhé a naposled - minimálně do doby, než HR bude v unii a dálnice bude i přes Slovinsko. Když už mám trpět v HR, tak ať tam aspoň v pohod dojedu a pak odjedu.
Přidáno:26.8.2007 19:09
Autor: Martin (neregistrovaný)

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist