Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Černá Hora - Budva
Text: Dovolená v Černé Hoře je díky kráse jak moře, pláží i vnitrozemí velmi hezká. Je tam toho opravdu moc k vidění (více jak v chorvatsku.
Není ovšem vhodná pro tzv. pecivály, jezdící do Chorvatska a pro které je celý smysl dovolené apartmán, jídlo a české pivo. Jediné jejich cestování je na pláž a zpět, české pivo na terase, jidlo a opět na chvíli z apartmánu na pláž.
Černá Hora nabízí mnohem více. I v letovisku Budva, které je velmi rušné, najdete hezké a klidnější pláže (Mogren 1 a 2). Navíc tam jezdí po kolonádě malý motorový vláček, která vás doveze na spoustu dalších pláří a do sousedního Bečiči.
Z města odjíždí každou půl hodinu malé klimatizované autobusy (Olympia expres) a tato vás dopraví za cca 10 min na nejhezčí pláže, které jsem viděl. (Sv. Stefan, Královnina Pláž, Miločer a na další malinké romamantické najdete pěšky dále v okolí). pokud tady někdo píše o špíně, tak je to stejné jako všude jinde, kde je větší letovisko. Proto doporučuji trávit celý den s koupáním na uvedených místech, kam se snadno a rychle přesunete. Noční Budva a život je úžasný !! Pro ta kdo se na dovolené chtějí také pobavit (ne jen u svého dovezeného piva), je zde nepřeberné množství možností a zábavy). /přestanou vás zajímat malichernosti s ubytováním a jak večerní život, tak výlety do okolí, koupání a nádherné moře, pžispěje k tomu, že zde prožijete nádhernou dovolenou, na kterou budete dlouho vzpomínat. (Pokud nepatříte mezi některé konzumní "pecivály :-)", kteří píší zde na tomto fóru.
Přidáno:24.11.2007 17:02
Autor: jiri a renata (neregistrovaný)

Zpět na téma "Černá Hora - Budva"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist