Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Rozhodování mezi lokalitami - Primošten x Brela

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Primošten x Brela Údaje o příspěvku
Ahojky..byl letos někdo v Primoštenu? Stojí toto místo za dovču? Rozhodujeme se mezi Primoštenem a Brelou. V primoštenu ubytování v soukromí Josip Matošin. Máte někdo zkušenosti? Je to tam pěkné? Děkuji
 Autor:Misha
 Datum:26.7.2011 09:38
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Primošten x Brela Údaje o příspěvku
V Primoštenu jsme byli před 3 lety a bylo to tam nádherné. Nemám srovnání s Brelou, ale bylo tam zatím nejčistší moře než kde jsme doposud byli. My teda byli v kempu a do města se šlo přes docela rušnou magistrálu, ale jinak bych tohle letovisko doporučovala
 Autor:andyce
 Datum:26.7.2011 10:39
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Primošten x Brela Údaje o příspěvku
V Brele je podľa mňa krásne more a pláže, je väčšia a rozľahlejšia. Je to miesto pre letné ničnerobenie. Primošten je zase príjemnejšie mestečko s veľkými možnosťami večerných vychádzok a viac tam asi zažijete, má aj krásne pláže s výhľadom na voľné more. Ak ale nemáte ubytovanie v Brele v sezóne už teraz asi zoženiete len niečo ďalej od mora, po viacerých schodoch a pravdepodobne aj cez cestu.
 Autor:jardo
(neregistrovaný - IP: 85.135.164.***)
 Datum:26.7.2011 13:21
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Primošten x Brela Údaje o příspěvku
V Primoštenu je na co koukat, co se historie týče-krásné staré město, úzké kamenné uličky,centrum se dá obejít kolem moře -krásné výhledy, ale krásné pláže jsem tam opravdu neviděla. Voda v moři je sice čistá, ale pláže nic moc. Pokud dáváte přednost oblázkům,tak je k dispozici buď městská pláž, ne moc uklizená, nebo na poloostrůvku Raduča, která je v zátoce,a zařízení pláže také nic moc -jedno bistro, sprchy vesměs nefungovaly. Pokud Vám nevadí pláže skalnaté -jedna je na druhé straně Raduče,kousek od hotelu Zora, odtud je hezký výhled na staré město.Ale jsou to malé plácky mezi balvany. Další skalnaté pláže jsou přímo ve starém městě. Takže, co se týče koupání, je Brela rozhodně lepší.
 Autor:babča
(neregistrovaný - IP: 78.136.168.***)
 Datum:28.7.2011 22:37
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Primošten x Brela Údaje o příspěvku
Práve tú skalnatú pláž v Primoštene tento rok vraj rozdrvili na drobné kamienky, ale vraj to voda odplavuje. Ak nebudete chcieť bývať práve v centre, tak na okraji sme mali jednu malú štrkovú pláž s malým barom, pri kempe, voda pomerne čistá, ale studené prúdy, plávali tam chobotnice, pod vodou kraby, čo na mestských plážach nie je. Apartmány pri mori tam majú vybetónované pláže s rebríkmi do vody, niektoré aj s privátnou sprchou, ale inak pláž je verejná, len tam nikto nechodí. Takže môžete bývať blízko večernej zábavy (10 minút chôdze) a zároveň mať svoje súkromie. Betónové pláže majú veľkú výhodu, že voda je pri nich čistá, nemá ju čo mútiť. Ale aj ja si myslím, že v Brele je kúpanie krajšie.
 Autor:jardo
(neregistrovaný - IP: 85.135.179.***)
 Datum:29.7.2011 14:27
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Primošten x Brela Údaje o příspěvku
Tak o té upravené pláži nevím, byli jsme v Primoštenu před třemi lety.
 Autor:babča
(neregistrovaný - IP: 78.136.145.***)
 Datum:31.7.2011 16:02
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist