Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Preprava syroveho masa

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Prosím Vás o rady,jak přepravujete syrové maso.Děkuji
 Autor:Maxatina
 Datum:8.6.2011 21:17
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Syrové maso nepřepravujem,když tak něco zavaříme,něco koupíme na místě,na něco jdeme do restaurace,ale abychom stáli u plotny a vařili na dovolené,tak to ne.
 Autor:podes
(neregistrovaný - IP: 80.82.153.***)
 Datum:8.6.2011 21:30
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Nemuzu zavarit kvuli vaze,jedem busem.Pritel ma prisnou dietu,tak s restauraci je problem.Varenim hodlam travit max.30 minut,vyjimecne uvarim rano,kdy sedim na terase.
 Autor:Maxatina
 Datum:9.6.2011 20:02
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Už jsem to psal v jiném vláknu malá vychytávka.Maso navážíme,my i nakrájíme nakořeníme,dáme do mikrotenových sáčků,a ty pakdo tetrapaků od mlíka,s izolační stříbrnů vrstvů ve vnitř.Dáme zamrazit do mražáku tak týden dopředu.pak jen vytáhneme,zabalíme do novin a dáme do igelitky.Za deset hodin v Chorvatsku předěláme do mražáku.Pak jen nařízneme půlku odělíme druhů vrátíme do mražáku!Jednoduché a hlavně funkční
 Autor:Václav Hlaváč
 Datum:9.6.2011 20:53
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Doplnění,navážíme po půl kile.Dva sáčky tak vyjdů do jedneho tetrapaku.
 Autor:Václav Hlaváč
 Datum:10.6.2011 09:29
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Diky.Udelam to tak a dam do cestovniho kufru mezi rucniky a obleceni.DIKY
 Autor:Maxatina
 Datum:10.6.2011 18:20
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Je dobré potřít olejem, mám s tím dobrou zkušenost. Jako kdyby jste marinovala. To koření, až na sůl bych taky použila.
 Autor:Jana
(neregistrovaný - IP: 82.150.166.***)
 Datum:10.6.2011 09:23
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Tento příspěvek byl přesunut administrátorem

Zmražené v menší chladící tašce, proložím mrazícími sáčky.Je dobře, když je taška zaplněná. - vydrží i 2 dny
 Autor:babča
(neregistrovaný - IP: 78.136.167.***)
 Datum:8.6.2011 22:39
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Bereme sebou vždy kuřecí a vepřové, na gril, na špízy. Koupíme v den odjezdu u řezníka aby bylo čerstvé. Dáme do chladící tašky a okolo namražené destičky. V autě potom ještě do deky. Takto vydrží celou cestu bez nejmenší újmy. Opravdu vyzkoušeno,.... až na Pelješac.
 Autor:Bardotka78
(neregistrovaný - IP: 86.63.212.***)
 Datum:9.6.2011 13:44
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
...syrové maso nikdy nevozím, ale jen z neochoty tam vařit... zásadně jen ohřívám :-) kupte den předem, nechte zmrazit a já místo namražených destiček - co akorát zabírají místo - vkládám do boxu 4 zmrzlá mléka v krabici (nebo džusy).. ale jinak jsou tam i masny s čerstvým masem.... a naši si letos koupili autolednici, která prošla testem fukčnosti prodejního obchodu a dali za ní 2200,- .. což konkrétně vám v tom autobuse bude asi na p*d :-)
 Autor:katka
(neregistrovaný - IP: 88.100.37.***)
 Datum:9.6.2011 16:14
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preprava syroveho masa Údaje o příspěvku
Tento příspěvek byl přesunut administrátorem

Já vozím maso zmražené v chladícím boxu a vždycky dovezu. Kdyby náhodou povolilo, nechám na místě v ledničce a po rozmrznutí ho buď namarinuju na gril, nebo si udělám základ na to co chci vařit a to pak trvanlivost prodlouží na další dny. Loni jsem vezla maso na gril až na Pelješac a dovezla ho pořád zmrzlé. Klasický chladící box je dobrý.
Markéta
 Autor:Marketta
 Datum:12.6.2011 17:13
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2018 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist