Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - okolo letiska Split

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
okolo letiska Split Údaje o příspěvku
Ahotje, rozmyslame o kratom pobyte lietadlom do Splitu, resp. letisko Kastela. Citala som ze pekne je na Ciove.. vedeli by ste poradit ako najlepsie sa tam dostat ked budeme bez auta? taxik, transfer, pozicat auto? autobusy som este v chorvastku moc nevidela... poradte prosim, ak mate skusenost, aky sposob by bol najlacnejsi. Prip. nejake ine miesto kam sa da lahko dostat z letiska aj bez vlastneho auta :) Dakujem!
 Autor:Kristina V
(neregistrovaný)
 Datum:31.8.2009 17:16
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: okolo letiska Split Údaje o příspěvku
Z letiska miestnym autobusom(taxíkom) do Splitu na autobusovú stanicu-odtiaľ chodia autobusy na Makarskú rivieru,príp. trajektom na ostrovy.Prístav aj autobusová stanica sú hneď vedľa seba.Kúsok od letiska je Kaštelská riviera,allinclusive hotel Resnik,ponuka apt. v súkromí.
Smer Trogir- takisto mestský autobus stojí pri letisku.Treba zamávať,autobusy zastavujú väčšinou na znamenie a na zastávkach nebývajú cestovné poriadky.Ale chodia často,nikdy sme dlho nečakali.
 Autor:Dada
(neregistrovaný)
 Datum:31.8.2009 17:45
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: okolo letiska Split Údaje o příspěvku
Okolo letiště jezdí spoustu autobusů po pobřežní magistrále, a do Trogiru je to cca 5km. A v Trogiru jste už vlastně na Čiovu. Takže myslím, že to není vůbec problém. Taxík by Vás za těch cca 15km vyšel taky asi na rozumnou cenu. Chce to risknout a zkusit. Já jsem cestoval z Mariny do Splitu, a čekal jsem na autobus na zastávce tak max. 10 minut a už jsem se vezl. Z letiště taky jezdí od každého letadla autobusový transfer do centra Splitu na nábřeží k trajektům, a pak můžete trajektem po dalmácii kamkoliv...
 Autor:´milan
(neregistrovaný)
 Datum:1.9.2009 20:54
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist